Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj la nivel local, va deschide pe 12 mai, cel de-al 12-lea magazin propriu din Romania si primul din regiunea Moldovei, la Suceava.

Viitorul magazin din Suceava se va intinde pe o suprafata de 11.000 de metri patrati si reprezinta cea de-a 12-a inaugurare de magazin propriu in Romania, asta dupa demararea modernizarilor fostelor locatii ale Baumax, retailer preluat de catre francezi in urma cu doi ani de zile.

Spatiul comercial dispune, pe langa cele 30.000 de repere aflate la raft, de un spatiu de relaxare pentru baut cafea sau de o mini-librarie pentru clienti.

Aproximativ 100 de angajati vor lucra in noul spatiu comercial din Suceava.

“Zona Moldovei este o regiune in care credem si care detine un mare potential de dezvoltare in viitor. Deschiderea din Suceava va fi urmata de altele, in viitorul apropiat, tot in aceasta zona” , a declarat Frederic Lamy (foto mai jos), directorul general Leroy Merlin Romania.



In prezent, in Romania, functioneaza 11 magazine Leroy Merlin (doua magazine in Bucuresti: complexul comercial Sun Plaza si parcul comercial Colosseum, un magazin pe Soseaua Alexandria, in Bragadiru, Ilfov , un magazin in Craiova – Electroputere Mall, un magazin langa Ploiesti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin in Brasov pe Bd. Grivitei Nr.1L, un magazin in Constanta pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, doua magazine in Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 si pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin in Sibiu in incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Selimbar si un magazin in Targu Mures pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall), cel din Suceava fiind al doisprezecelea magazin sub brand propriu.

Piata locala de bricolaj traverseaza poate una dintre cele mai animate perioade, fiind marcata de fuziuni si achizitii, exituri sau repozitionari. Leroy Merlin, alaturi de Dedeman,Praktiker, Kingfisher, OBI, si Hornbach sunt principalii actori ai celui mai dinamic sector din retail, inca din anul 2014.

Printre cei mai mari jucatori specializati pe acest segment se numara lanturile locale Dedeman sau Arabesque, precum si Praktiker, Kingfisher, Hornbach sau Mr. Bricolage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri