ANAF a anuntat ca scoate la licitatie un imobil apartinand Cameliei Voiculescu, precum si terenul aferent de 576 de metri patrati, pretul la care a fost evaluata proprietatea dintr-o zona sumpa a sectorului 1 fiind de 4,53 milioane de lei fara TVA.

Vila are demisol, parter, un etaj si mansarda, suprafata construita la sol fiind de 193,7 metri patrati. De asemenea, dispune de un garaj de 17,66 metri patrati. Terenul si constructiile sunt situate in strada Aviator Zorileanu, nr. 80, in apropierea Parcului Herastrau.

Licitatia publica prin care ANAF vrea sa vanda imobilul este programata pentru 6 iunie, la ora 12:00, la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti.

Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa prezinte, pana in ziua de 3 iunie, ora 13:00, la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti oferta de cumpararare, precum si mai multe documente.

Printre documentele solicitate se afla si plata in contul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Bucuresti a taxei de participare, reprezentant 10% din pretul de pornire.

In plus, participantii sunt nevoiti sa faca dovada catre ANAF ca nu au datorii neachitate catre bugetul de stat si bugetul local.

ANAF a organizat pana in prezent mai multe licitatii pentru vanzarea de bunuri apartinand familiei Voiculescu, pentru a recupera prejudiciul inregistrat in dosarul Institutul de Cercetari Alimentare (ICA), in care prejudiciul a fost calculat la 60 de milioane de euro.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, in august 2014, in dosarul ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, si pe Sorin Pantis, fost ministru, la sapte ani de inchisoare.

In acest dosar, prejudiul a fost stabilit la aproximativ 60 de milioane de euro, instanta dispunand confiscarea mai multor imobile apatinand inculpatilor, printre care sediile posturilor de televiziune Antena si cel al grupului de firme Grivco.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri