Centrul comercial Veranda Mall, unul dintre cele mai mari proiecte comerciale care vor fi inaugurate in Capitala, dezvoltat de compania Prodplast Imobiliare in zona Obor, a atins un grad de ocupare de peste 80% prin semnarea contractelor de inchiriere cu alti doi retaileri: C&A si Altex, pentru o suprafata de aproximativ 2.200 de metri patrati, cu mai putin de sase luni inainte de inaugurarea proiectului de peste 60 milioane de euro a familiei Pogonaru.

”Cele doua branduri, C&A si Altex, se vor alatura listei de chiriasi pe care vizitatorii ii vor putea gasi in centrul comercial Veranda, cu care am semnat deja contracte pentru peste 80% din suprafata inchiriabila, pentru aproximativ 24.000 metri patrati. De asemenea, avand in vedere faptul ca suntem in discutii avansate pentru alte inca 10 procente din suprafata, suntem convinsi ca, pana la inaugurarea proiectului, acesta va fi ocupat in totalitate”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

Printre brandurile de fashion ce vor fi prezente in Veranda se numara deja nume precum H&M, CCC, Deichmann, Piazza Italia sau Pimkie, alaturi de care se va afla si retailerul german C&A, care va ocupa o suprafata de peste 1.600 de metri patrati. Altex, reteaua nationala de electronice, electrocasnice si IT&C, va deschide in centrul comercial un magazin de 600 de metri patrati.

Veranda va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 30.000 de metri patrati si va fi inaugurat in ultimul trimestru al acestui an.

Principalele ancore vor fi hipermarketul Carrefour (10.000 mp) si magazinul H&M (2.200 mp), alaturi de care se vor gasi peste 100 de magazine, restaurante si cafenele. Centrul comercial va fi deservit de o parcare de 1.200 de locuri si va avea un spatiu verde de 15.000 de metri patrati, care iarna va gazdui un patinoar si un targ de sarbatori, iar vara este destinat relaxarii si petrecerii timpului liber, inclusiv activitati pentru copii.

De asemenea, odata cu deschiderea centrului comercial vor fi incheiate si lucrarile la infrastructura zonei Obor, in valoare de 2 milioane de euro, si care presupun largirea strazii Ziduri Mosi cu cate o banda pe sens, precum si a trotuarului, dar si modernizarea statiei de tramvai si construirea unui refugiu, inexistent pana acum.

Tot in toamna acestui an va fi inaugurat si ParkLake Plaza, cel mai mare proiect comercial din Bucuresti din 2016. Park Lake Plaza, unul dintre cele mai importante proiecte comerciale anuntate in Romania, si totodata unul dintre cele mai asteptate mall-uri ale Capitalei in 2016, va fi inaugurat in luna septembrie, cu o intarziere de sase luni fata de data stabilita initial de catre dezvoltatorii proiectului.

Tot pe lista de inaugurari de centre comerciale din acest an se mai numara proiectele Piatra Neamt Shopping City (29.000 mp, NEPI, 34 mil. euro), dar si Shopping City Satu Mare (27.000 mp, NEPI, 28 mil. euro).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri