Iulius Group, unul dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori de proiecte imobiliare din Romania, detinut de catre omul de afaceri Iulian Dascalu, a finalizat cladirea United Business Center 6 (UBC 6) din proiectul Palas Iasi, ajungand la un grad de ocupare de 100% dupa ce grupul Unicredit Business Integrated Solutions a inchiriat circa 8.000 mp ai proiectului de peste 9.000 mp inchiriabili.

UniCredit Business Integrated Solutions este o compania globala de servicii a Grupului UniCredit, destinata furnizarii de servicii in domeniile IT&C, back office, middle office, imobiliare, securitate si achizitii.

In cei aproximativ 8.000 mp ai proiectului UBC 6 vor lucra circa 600 de angajati ai Unicredit Business Integrated Solutions, dispusi pe patru niveluri ale cladirii.

Punctul de lucru din Iasi al UniCredit Business Integrated Solutions a fost amenajat urmarind conceptul „Smart Working”, orientat catre implementarea unei noi viziuni de organizare a spatiului, care sa favorizeze o si mai mare armonizare intre activitatile individuale, nevoia de interactiune sociala si viata de zi cu zi.

Pe segmentul office, Iulius Group a dezvoltat la nivel national brandul United Business Center, care include aproximativ 80.000 mp de birouri clasa A in operare la Iasi si Cluj-Napoca, si inca 130.000 mp in curs de constructie la Timisoara.

In ansamblul Palas Iasi, compania are cinci cladiri de birouri operationale, unde lucreaza aproximativ 4.800 de persoane. In prezent, Iulius Group are in derulare lucrarile de amenajare a cladirii United Business Center 5, care urmeaza sa fie inaugurata in acest an.

Totodata, in toamna 2015 au fost demarate lucrarile la proiectul Openville, cel de-al doilea ansamblu multifunctional din reteaua grupului de companii Iulius. Proiectul este situat in proximitatea Iulius Mall Timisoara si presupune o investitie de peste 220 milioane de euro. Pe langa functiunile de retail, parc si entertainment, Openville va include sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de aproximativ 130.000 mp inchiriabili, printre care si cea mai inalta cladire din Romania (155 m si 27 etaje).

Iulius Group, companie detinuta de catre omul de afaceri Iulian Dascalu, este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si investitori la nivel local, o piata pe care mai activeaza nume precum Immofinanz, NEPI, Globalworth sau Genesis Development, companie detinuta de antreprenorul roman Liviu Tudor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri