Centrul comercial Mercur Center din Craiova s-a redeschis pe 9 iunie, ajungand la o rata de ocupare de 95%, asta dupa ce in ultimele luni a trecut printr-un important proces de modernizare, astazi, spatiul, reunind branduri importante de fashion, spatii de divertisment si food court, cat si un cinematograf multiplex din Craiova.

Printre cele mai importante ancore se afla retailerul suedez H&M, care a deschis un magazin pe doua niveluri, lantul american de cafenele Starbucks, care deschide astfel prima cafenea din Craiova, dar si Colin’s, Pepco, Flanco, Diverta, Kendra, Splend’or, Sevda, Triumph, S’Oliver, precum si operatorul de jucarii Maxi Toys . Centrul va dispune si de o ampla zona de divertisment, ce include zona de food court, casino, loc de joaca pentru copii, precum si primul cinematograf multiplex din Craiova, Inspire Cinema.

”Odata cu finalizarea procesului de renovare, Mercur Center are o rata de ocupare remarcabila, de aproape 100%, devenind gazda a numeroase branduri noi care intra pe piata din Craiova. Diversitatea si noutatea mixului de chiriasi pe care centrul le aduce in intampinarea consumatorilor, precum si componenta puternica de divertisment vor creste atractivitatea mall-ului si premisele pentru a deveni o destinatie atat pentru shopping, cat si pentru petrecerea timpului liber’”, a precizat Liana Dumitru, director asociat in departamentul de retail din cadrul Colliers International, compania care s-a ocupat in exclusivitate de activitatea de inchiriere a centrului Mercur.

Deschiderea Mercur Center are loc dupa finalizarea procesului de renovare inceput in septembrie 2015, ce a implicat investitii de peste 12 milioane de euro. Acesta a implicat renovarea fatadelor, schimbarea design-ului interior si a circulatiei dintre nivele, cat si reconfigurarea spatiilor comerciale. Noul centru are un aspect modern, care se integreaza in zona pietonala consacrata a Craiovei.

Primul mall deschis in Craiova este Electroputere Parc, acesta fiind amplasat in partea centrala a Craiovei si este primul centru commercial din zona de sud a tarii.

Mall-ul detine o galerie comerciala cu o suprafata inchiriabila de 28.000 mp si un hipermarket Auchan, care detine spatiul de 15.000 mp. Electroputere Parc pune la dispozitia clientilor un mix de magazine, branduri si retaileri nationali si internationali. Centrul comercial s-a deschis in 2011, a doua etapa a avut loc in prima parte a anului 2012 prin inaugurarea magazinelor H&M, Decathlon, Media Galaxy si a unui etaj superior.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri