Tiberiu Smaranda (34 de ani), director executiv in cadrul New Europe Property Investments, va parasi functia de conducere a dezvoltatorului si investitorului imobiliar de la inceputul lunii septembrie, se arata intr-un raport publicat pe Bursa de fondul sudafrican de investitii.

“Tiberiu Smaranda intentioneaza sa demisioneze la data de 1 septembrie, in urma deciziei de a urmari alte oportunitati de afaceri. (…) El va ramane implicat in activitatea companiei in perioada urmatoare, pentru a asigura o tranzitie lina și succesiunea eficienta. Directorii NEPI au in vedere candidati pentru roluri executive in cadrul consiliului de administratie al companiei. Numirile vor fi facute in timp util, iar actionarii vor fi anuntati corespunzator”, au declarat oficialii companiei.

Anuntul plecarii sefului NEPI vine intr-un moment foarte delicat, asta dupa ce in urma cu numai catea zile Lori Collin, managerul care a asistat grupul NEPI la dezvoltarea si achizitia unor importante proiecte de birouri a decis, la randul sau, sa paraseasca echipa New Europe Property Investments.

Lori Collin a detinut functia de office executive in cadrul NEPI, unul dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori imobiliari prezenti in Romania, coordonand strategia de expansiune prin achizitii si dezvoltari pe zona de birouri in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Tiberiu Smaranda si-a inceput activitatea in cadrul NEPI in plina criza, in anul 2009.

New Europe Property Investment plc (NEPI) este un grup de investitii si dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum si la Bursa de Valori din Bucuresti (BVB). Grupul a fost infiintat in anul 2007 pentru a achizitiona, a dezvolta si a gestiona cele mai importante proprietati pe zona de retail din tarile emergente ale Uniunii Europene, cu potential de crestere pe termen lung. De-a lungul timpului, grupul NEPI si-a consolidat un portofoliu important de proprietati si a dezvoltat, in mod constant, proiecte numeroase in Romania, Serbia, Slovacia si Cehia. Strategia de dezvoltare se concentreaza pe expansiunea in segmentul de retail si pe alte piete. In plus, Grupul investeste si in dezvoltarea cladirilor de birouri clasa A in marile orase din Romania, unde exista cerere din partea companiilor multinationale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timisoara, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia. NEPI detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 in Bucuresti, City Business Centre in Timisoara si The Office in Cluj.

NEPI este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, un segment pe care mai activeaza nume mari, precum AFI Europe, Iulius Group, Baneasa Developments sau Anchor Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri