Lichidatorul judiciar CITR organizeaza o a treia licitatie, in data de 7 iulie anul curent, pentru vanzarea a 49 loturi de teren intravilan cu o suprafata totala de 81.439 mp, situate in complexul rezidential Green City, din comuna 1 Decembrie, judetul Ilfov, terenuri care fac parte din patrimoniul Radstok Constructii.

Potrivit site-ului CITR, bunurile imobile care urmeaza a fi vandute fac parte din patrimoniul societatii Radstok Constructii si constau in 49 loturi de teren intravilan cu o suprafata totala de 81.439 mp, situate in complexul rezidential Green City. Licitatia porneste de la 952.517,15 euro.

Dintre acestea, 41 de loturi sunt parcele construibile cu o suprafata totala de 71.632 mp, iar 8 loturi sunt drumuri/alei de acces cu o suprafata totala de 9.804 mp. Din cele 41 parcele construibile, 39 au suprafete cuprinse intre 14 si 2,143 mp. Acestea au in principal o forma regulata si reprezinta loturi de case. Loturile dispun de utilitati care se afla la limitele acestora.

Celelalte doua parcele sunt reprezentate de lotul 1 si lotul 119. Lotul 1 are o suprafata de 51.825 mp, o forma neregulata, vizibilitate foarte buna si deschidere de aproximativ 250 m la Soseaua Bucuresti-Giurgiu (DN5). Lotul 119 are o suprafata de 11.103 mp, o forma neregulata, vizibilitate si deschidere reduse, fiind situat in plan secundar fata de Soseaua Bucuresti-Giurgiu (DN5). Cele doua loturi dispun de utilitati care se afla la limitele acestora. Cele 8 loturi de drumuri si alei de acces au suprafete cuprinse intre 132 si 2.396 mp.

Licitatia din 7 iulie reprezinta a treia incercare a lichidatorului judiciar de a valorifica bunurile, neadjudecata in cadrul altor doua licitatii anterioare, pe 23 si 30 iunie anul curent. Green City este un ansamblu rezidential dezvoltat pe un teren de 120 de hectare, in localitatea ilfoveana 1 Decembrie. Firma care detine Green City este controlata de Dumitru Bucsaru si de fiica acestuia, Iuliana Zenaida Bucsaru, prin intermediul firmelor Valahorum, Perfect City si Comaico.

Sursa foto: Mircea Dragos

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri