Ovidiu Sandor, (foto cover) unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori si antreprenori cu afaceri in domeniul imobiliar, a anuntat dezvoltarea unui nou proiect de birouri in zona centrala a Timisoarei, complex de birouri care se va construi in trei etape.

Lucrarile de constructie vor incepe imediat dupa obtinerea autorizatiilor, urmand ca primele spatii sa fie livrate in primul trimestru din 2018. Complexul de birouri va fi construit in cadrul noului proiect mixt recent anuntat, pe terenul amplasat pe bulevardul Take Ionescu din Timisoara, la o distanta de zece minute de mers pe jos fata de centrul istoric al orasului.

Dupa proiectul City Business Centre, Ovidiu Sandor isi propune sa redefineasca noua generatie de cladiri de birouri in Timisoara.

“Vom dezvolta cel mai atractiv concept din oras in ceea ce priveste mediu de lucru, un proiect amplasat central, cu o componenta inovativa semnificativa, adaptand modelul The Office dezvoltat la Cluj la contextul actual al pietei din vestul tarii. Va rezulta un singur corp la final, dezvoltat in trei etape, ceea ce ne va permite sa avem suprafete mari pe etaj si posibilitati de extindere pe orizontala, in aceeasi cladire”, a declarat Ovidiu Sandor.

Alaturi de amplasamentul central, complexul de birouri va oferi un acces facil la mijloacele de transport in comun, distanta mica fata de o serie de puncte de interes (scoli, gradinite, piata, centru comercial), existenta in cadrul proiectului a unor functiuni complementare (centru de conferinte, comert de proximitate, sala de sport si spa, restaurante, cafenele dar si integrarea cu unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidential din oras.

Procedurile de autorizare au fost demarate, astfel incat lucrarile de constructie vor incepe in aceasta toamna.

Dezvoltarea acestui proiect apare in contextul in care Timisoara si regiunea de vest isi dezvolta atractivitatea pentru companiile care desfasoara afaceri aici, in vreme ce alte proiecte anuntate prezinta o serie de limitari in ceea ce priveste conceptul sau dezvoltarea. Piata de birouri din Timisoara are in prezent o dinamica importanta a cererii, generata de extinderea companiilor prezente, intrarea in oras a unor firme noi, respectiv un trend de crestere a calitatii birourilor pentru atragerea si retentia celor mai buni angajati.

Ovidiu Sandor este un antreprenor din Timisoara, cunoscut la nivel national in special pentru dezvoltarea proiectelor City Business Centre Timisoara si The Office Cluj Napoca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri