Adval Asset Management a obtinut un credit de 6 milioane de euro pentru refinantarea cladirii de birouri Cascade Offices din Bucuresti, cu o suprafata inchiriabila de 4.200 metri patrati, sediul unor importante companii din Romania, printre care Procredit Bank sau Enel.

Proiectul Cascade Offices a fost livrat pe piata in 2005 si este localizat pe Strada Buzesti, in centrul Bucurestiului.

”Prin aceasta refinantare, am stabilizat partea de portofoliu care ne-a ramas in proprietate, pe baza careia planificam sa lansam un fond de investitii imobiliare. Planul nostru este sa atragem parteneri care sa investeasca alaturi de noi cu scopul de a construi un portofoliu semnificativ de proprietati comerciale in regiune”, a declarat David Hayward, directorul general Adval Asset Management.

In anul 2014, managementul Adval a preluat un portofoliu de proprietati, printre care si Cascade Offices, pe care compania il administrase timp de sase ani. ”In ultimii doi ani, am investit fonduri proprii si am administrat portofoliul in mod activ, in paralel cu vanzarea unor proprietati si cu restructurarea sau refinantarea creditelor”, a mai spus David Hayward.

Compania de consultanta imobiliara JLL a fost consultantul Adval Asset Management in atragerea creditului pentru refinantarea imprumutului curent.

Adval Asset Management detine active de peste 100 milioane de euro, totalizand circa 100.000 mp.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri