Ovidiu Sandor pregateste un nou proiect imobiliar in Timisoara. Dupa City Center din acelasi oras si The Office din Cluj Napoca, dezvoltatorul incepe anul viitor constructia unui proiect de anvergura in centrul orasului de pe malul raului Bega, un proiect multifunctional, care combina locuintele cu spatii de birouri si servicii. De fapt, acest proiect face parte dintr-o noua generatie de birouri si este un punct de plecare intr-o tendinta noua care se contureaza in domeniu: aceea de a construi cartiere, comunitati, proiecte mixte care sa raspunda nevoilor noilor clase sociale. Am vorbit despre noile tendinte dar si despre proiectul care va schimba fata Timisoarei, intr-un interviu video.

In prima parte a acestui an, Ovidiu Sandor, CEO-ul Mulberry Development, anunta ca a cumparat terenul unei foste platforme industriale din centrul Timisoare, pe care va construi un proiect imobiliar mixt. Intr-o locatie deosebita, pe unul dintre bulevardele principale care conecteaza centrul orasului de aeroport si autostrada, dar si cu o latura pe malul raului Bega, constructia proiectului multifunctional ISHO va incepe in februarie-martie anul viitor, cu prima faza a partii de birouri.

“ISHO Offices are la baza conceptul proiectului The Office construit la Cluj, impreuna cu Nepi, care a redefinit ideea de cladire de birouri si chiar de hub. Este o noua generatie de birouri. In Romania s-a construit foarte mult in inaltime, cu amprenta mica la sol. Am constatat ca firmele au mai mult nevoie de o suprafata intinsa pe etaj, este mult mai usor de coordonat o echipa aflata intr-un singur spatiu. In proiectul nostru vor fi peste 6.000 de mp pe un etaj, unde vor putea sta in jur de 700 de oameni”, a declarat Sandor.

Din punctul sau de vedere, etapizarea acestui proiect este foarte importanta, pentru ca ofera posibilitati de extindere intr-un mod previzibil firmelor care se dezvolta, fara sa mai fie nevoite sa se mute din 2 in 2 ani.

Investitia totala in ISHO va fi de 130 de milioane de euro, in mai multe etape, in functie de diferitele faze de constructie: partea de birouri se va finaliza in 3 etape si cele 1200 de apartamente din ISHO Living in 4-5 etape. Pentru partea rezidentiala va incepe si vanzarea la inceputul anului viitor.

Este un proiect foarte important pentru Timisoara, atat prin anvergura, cat si prin locatie. A fost o platforma industriala lasata mult timp in paragina, intr-o zona care nu a avut pana acum un centru real. Acest cartier va avea un impact in tot orasul, avem o colaborare foarte normala cu Primaria si vor exista rezultate si la nivel de infrastructura. Pe langa faptul ca am gasit o solutie sa inchidem unul dintre inelele de trafic ale orasului in cartierul care se va construi, primaria vrea si un nou pod peste Bega, primul dupa cateva zeci de ani. Ne dorim un proiect asezat din punct de vedere urbanistic, un etalon a ceea ce inseamna o dezvoltare sanatoasa, durabila, care sa aiba logica”, a mai spus Sandor.

In ce zone de pret vor fi apartamentele? Ce beneficii sau tehnologii inteligente vor avea locuitorii si chiriasii? Care sunt noile tendinte care schimba si piata imobilara? Unde sunt cele mai interesante oportunitati? Afla toate aceste lucruri si multe altele urmarind integral interviul video cu Ovidiu Sandor, pe Wall-Street PRO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri