Compania Iulius Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori si proprietari de proiecte imobiliare din Romania, companie detinuta de catre omul de afaceri Iulian Dascalu, a finalizat prima cladire de birouri clasa A din cele sapte pe care le va include ansamblul mixt Openville Timisoara, din proximitatea Iulius Mall.

Cladirea, denumita United Business Center 2 (UBC 2), are 12 etaje, o suprafata de 18.000 mp si este inchiriata integral de companiile Ness Software Engineering Services, Autoliv Romania, PwC Romania si Bitdefender.

Portofoliul de spatii office al companiei Iulius a ajuns, in prezent, la noua cladiri de birouri clasa A operationale, cu o suprafata totala de 106.000 mp, dezvoltate sub brandul United Business Center.

In prezent, la Timisoara se lucreaza la cea de-a doua cladire office (UBC 1), cu 12 etaje si o suprafata inchiriabila de 13.000 mp. Pentru aceasta, compania Iulius a semnat un parteneriat cu furnizorul international de servicii IT Atos, pentru inchirierea a 6.000 mp.

Proiectul Openville va include sapte cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 130.000 mp inchiriabili, printre care si cea mai inalta cladire din Romania, cu 155 m inaltime si 27 de etaje.

Localizate in zone cu maxima vizibilitate si beneficiind de dotari, finisaje, facilitati si servicii la standarde internationale, cladirile de birouri clasa A din ansamblul Openville vor forma polul de business al regiunii, destinat companiilor multinationale cu planuri de expansiune, care va genera 17.000 de locuri de munca.

Compania Iulius, detinuta de catre antreprenorul roman Iulian Dascalu, investeste peste 220 milioane de euro in proiectul multifunctional Openville Timisoara, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliu, dupa Palas Iasi. Constructia a inceput in septembrie 2015, cu lucrarile la cladirea office UBC 2. Cel mai mare centru de business, cumparaturi si entertainment din vestul Romaniei va include sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de 130.000 mp inchiriabili.

Pe segmentul de retail, Openville va include peste 430 de magazine, restaurante si cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru sali pentru evenimente, cel mai mare loc de joaca si alte optiuni pentru petrecerea timpului liber. In plus, timisorenii vor avea la dispozitie si cel mai mare parc suspendat din Romania, spatiu verde de peste 55.000 mp, si 4.050 de locuri de parcare, subterane si supraetajate.

Iulius Group este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si proprietari imobiliari din Romania, pe o piata pe care mai activeaza jucatori precum NEPI, AFI Europe, Baneasa Developments, Anchor Group sau Immofinanz, precum si alte nume importante prezente la nivel local.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri