CPI Property Group, unul dintre noii investitori imobiliari pe plan local si unul dintre cele mai importante fonduri de investitii imobiliare la nivel european, a achizitionat centrul comercial Felicia Shopping Center din Iasi, in prima tranzactie a grupului la nivel local.

Achizitia galeriei comerciale din Felicia Shopping Center este parte din tranzactionarea unui portofoliu impresionant de 11 centre comerciale din Cehia, Ungaria, Polonia si Romania, cu o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 265.000 mp.

Cu o suprafata totala inchiriabila de 11.313 mp, galeria comerciala din Felicia Shopping Center are printre cei mai importanti clienti-ancora nume ca Marks&Spencer, Takko Fashion, Pepco, Deichmann, DM si Intersport.

Din aprilie 2016, galeria comerciala Felicia este operata de echipa de property management a companiei de consultanta imobiliara CBRE, care administreaza integral activitatile centrului comercial. Tot CBRE a facilitat si vanzarea centrului comercial catre CPI Property Group.

Galeria din Felicia Shopping Center deserveste o populatie de aproximativ 450.000 de locuitori, fiind interconectata cu hypermarketul Carrefour inca de la deschiderea centrului comercial iesean, in 2007.

CPI Property Group a fost infiintata in anul 2004 si este detinuta de catre miliardarul ceh Radovan Vitek. Investitorul imobiliar este specializat pe pietele din Germania si Europa Centrala si de Est.

CBRE este specializata in furnizarea serviciilor de property management pentru marii proprietari de centre comerciale si imobile de birouri si mai opereaza contracte de administrare pentru Sun Plaza si Sun Offices.

CBRE este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara la nivel local, o piata pe care mai activeaza nume precum JLL, Colliers, Cushman & Wakefield Echinox, Knight Frank sau ESOP Consulting.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri