Electric Plus, companie specializata in productia de solutii cu geam termopan prin brandul Barrier, pregateste investitii de 10 milioane de euro intr-o noua linie de productie si planuieste extinderea activitatii din judetul Bacau cu o noua cladire de birouri.

Odata cu cresterea cererii din piata, Electric Plus mizeaza si pe o evolutie a vanzarilor la nivel local, estimarile companiei indicand un plus de 35% al business-ului, la peste 30 milioane de euro in acest an.

„Vom investi aproximativ 10 milioane de euro intr-o noua capacitate de productie pentru PVC, aluminiu, pachet geam termoizolant, foliere profile si inca o cladire de birouri dotata cu o sala de mese la standarde europene. Proiectul va fi demarat in septembrie 2017 si va fi terminat in aproximativ 12 luni. Noile unitati de productie si cladirea de birouri vor fi amplasate pe o suprafata de 50.000 metri patrati. Cu aceasta capacitate de productie se va dubla numarul de angajati ai Electric Plus, la peste 1.200”, a declarat Adrian Garmacea (foto cover), directorul general Electric Plus SRL.

Compania Electric Plus a inregistrat o cifra de afaceri de peste 23 milioane de euro in anul 2016, brandul sau Barrier fiind in crestere cu 36% fata de 2015. Compania a facut in 2016 investitii de aproximativ 1,1 milioane de euro.

„Pentru 2017 mizam pe o crestere de 35% a cifrei de afaceri fata de de anul trecut. Exportul reprezinta 23% din cifra de afaceri, atat prin vanzarile directe, cat si prin intermediul partenerilor din Sud-Estul Europei”, a punctat Garmacea.

In prezent, compania Electric Plus detine unele dintre cele mai moderne linii de fabricatie din industria de tamplarie PVC la nivel local. Divizia de tamplarie PVC a fost infiintata in anul 2003 si produce ferestre si usi din PVC, sub numele de Barrier. Ferestrele Barrier sunt produse in fabrica din Bacau cu ajutorul a peste 600 de angajati.

Principalii concurenti ai Barrier la nivel local sunt QFort si Aplast.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Succese »


Setari Cookie-uri