Compania de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate a intermediat tranzactia prin care Futureal Management a achizitionat un teren de 15.000 metri patrati in zona Expozitiei. Achizitia s-a realizat prin licitatie, principalul creditor fiind Alpha Bank. Terenul este pozitionat in imediata apropiere a statiei de metrou Lujerul de pe Magistrala 6, care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni.

Futureal Management va dezvolta pe acest teren un proiect rezidential cu aproximativ 400 de unitati locative, amplasat intr-o zona preconizata a fi viitorul pol de business al capitalei, potrivit Crosspoint.

"Magistrala de metrou M6 ale carei lucrari urmeaza a fi demarate in acest an, pozitioneaza zonele Expozitiei si Baneasa ca puncte cheie pe harta viitoarelor proiecte de birouri din Bucuresti, alaturi de Floreasca-Barbu Vacarescu sau Politehnica-Grozavesti. In acest context, vom asista la o crestere a cererii de locuinte in zona iar proiectul dezvoltat de Futureal Management va raspunde nevoilor celor care vor lucra in aceasta zona sau care vor fi atrasi de noile facilitati create aici” declara Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate.

Piata principala pe care activeaza Futureal Management este Europa Centrala si de Est (Ungaria, Romania si Polonia), dar si Germania si SUA. In prezent, compania are in portofoliu 90 de proiecte, dintre care 41 au fost finalizate (in valoare de 1,28 miliarde de euro si pe o suprafata totala de 822 285 mp) iar alte 49 sunt in curs de dezvoltare (in valoare de 1,42 miliarde de euro, pe 1 005 237 mp).

Sursa foto: Sursa foto: a40757 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri