Investitia totala in aceasta faza a extinderii va fi de 108,9 milioane de euro. Cu o suprafata inchiriabila planficata de 600.000 de metri patrati, CTPark Bucharest West este proiectat sa devina parcul logistic cu cea mai mare suprafata si cu cel mai accelerat ritm de crestere atat din Romania, cat si din regiune.

„Suntem foarte multumiti de acest acord, care ne va ajuta sa facem inca un pas important in a transforma CTPark Bucharest West in cel mai important parc logistic din Romania, atat in termeni de suprafata totala, cat si in ceea ce priveste ritmul dezvoltarii. Ne propunem sa fim un parc strategic pentru economia Romaniei, prin sprijinul pe care il oferim pentru investitii logistice si industriale semnificative, atat straine, cat si romanesti. Acest imprumut reprezinta de asemenea prima cooperare dintre CTP si BERD, alaturi de partenerul nostru financiar pe termen lung, BCR (la nivel local) si Erste Bank (la nivel de grup)”, a declarat Ana Dumitrache, country head al CTP Romania.

CTPark Bucharest West este pozitionat la 23 de kilometri vest de centrul Capitalei si are acces direct la autostrada A1. Suprafata totala a parcului logistic este de 100 de hectare, iar la finalizarea constructiei celor doua noi depozite suprafata totala inchiriabila va fi de 244.000 mp, dispusi in opt depozite asezate pe ambele parti ale autostrazii.