Leroy Merlin, retailerul de materiale de constructii si amenajari interioare, va ajunge la o retea de 16 magazine in Romania, dupa ce va inaugura, joi, un magazin in Oradea. Investitia se ridica la cateva milioane de euro.

Noul magazin din Oradea al Leroy Merlin a fost anuntat inca din in septembrie 2016, fiind un proiect demarat in urma cu cativa ani, potrivit News.ro.

Dupa achizitia bauMax, pe care am facut-o in 2014, a urmat o perioada de transformare: am renovat 12 magazine si am deschis doua noi magazine. Dupa o perioada dura de transformare este primul magazin pentru care ne-am rezervat mai mult timp sa-l pregatim. (....) Magazinul din Oradea a fost un proiect inceput de bauMax in 2013

Directorul general Leroy Merlin, Frederic Lamy

Francezii de la Leroy Merlin au preluat 15 magazine bauMax in 2014, insa procesul de redenumire a magazinelor a implicat doar 12 unitati, in contextul in care magazinele din Chitila si Pitesti au fost inchise.

Procesul de renovare a durat 20 de luni, iar investitia pentru fiecare unitate a fost de 1-2 milioane de euro. "Cand am cumparat bauMax acesta nu a fost printre prioritatile noastre. La momentul respectiv am spus ca Oradea este un oras cu potential, dar ne vom ocupa de acest magazin dupa ce vom schimba vechile magazine. Am terminat cu transformarea magazinelor bauMax la finalul anului 2016, iar acum il vom deschide publicului joi. Acesta este cel mai mare magazin DIY din regiune”, a mentionat Lamy.

In magazinul din Oradea se vor gasi aproape 30.000 de produse destinate amenajarii, reamenajarii sau construirii locuintei si a gradinii.

Leroy Merlin este unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj la nivel local, o piata pe care isi mai desfasoara activitatea nume precum Dedeman, Arabesque, Kingfisher, Praktiker, Hornbach sau Mr. Bricolage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri