Colliers International, companie de consultanta imobiliara, a fost desemnata de catre Piraeus Bank sa ofere servicii de property management pentru proiectul de spatii de birouri The Landmark din zona centrala a Capitalei. Cu acest nou proiect, intregul portofoliu administrat de catre Colliers ajunge la un total de peste 320.000 mp inchiriabili, potrivit companiei.

The Landmark este format din trei cladiri amplasate intre Piata Romana si Piata Victoriei, iar suprafata inchiriabila totala ajunge la aproximativ 22.000 mp, desfasurata pe 7 etaje (P+6). Proiectul de spatii de birouri a fost livrat la finalul anului trecut si acum gazduieste patru chiriasi - GTM, Wolf Theiss, Total, UiPath – care ocupa 60% din suprafata totala a cladirilor.

Colliers va oferi servicii complete de property management, de la managementul relatiei cu chiriasii, la supervizare operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar.

Portofoliul administrat de Colliers mai include, pe langa The Landmark, proiectele de birouri Phoenix Tower si Construdava, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polona 68, Allianz Office Building Brasov si Stefan cel Mare Building, precum si trei parcuri industriale in Timisoara, Brasov si Arad.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri