Dezvoltatorul Israel Land Development Company (ILDC) va da startul lucrarilor de constructii la cel de-al doilea bloc din cadrul complexului Estic Park, din sectorul doi al Capitalei, pentru care va aloca o investitie de aproximativ sase milioane de euro. Etapa a doua a constructiei va consta in constructia a unui numar de 103 apartamente, care au ca termen de finalizare finalul anului urmator.

In total, Estic Park este prevazut sa includa aproximativ 1.500 de locuinte, proiectul fiind dezvoltat in patru etape principale, pe durata a 6 ani. Dezvoltarea proiectului a atras pana in prezent investitii de peste 26 de milioane de euro. Valoarea totala a investitiei este estimata la 94 milioane euro.

Lansat la finalul anului trecut, primul bloc al complexului este aproape finalizat si cuprinde 125 de apartamente cu 2 si 3 camere. In cadrul celui de-al doilea bloc, vor fi introduse si apartamente de 4 camere care vor reprezenta 20% din totalul locuintelor, datorita cererii crescute a pietei pentru suprafete mai mari.

Preturile de vanzare ale apartamentelor in aceasta faza a proiectului, pornesc de la 44.600 euro + 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafata utila totala de 45 mp, 53.500 euro + 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafata utila totala de 53 mp si 78.600 euro + 5% TVA pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafata utila totala de 72 mp, pret in care clientul primeste cadou si un loc de parcare subteran.

Israel Land Development Company reprezinta unul dintre cei mai experimentati dezvoltatori imobiliari din Israel. ILDC a construit zeci de mii de apartamente, mai multe centre comerciale si parcuri logistice in Israel si Polonia si detine noua hoteluri in Israel. In afara de activitatea de dezvoltare imobiliara, grupul mai activeaza si in domeniul hotelier, industria publicitara si in domeniul energetic si de utilitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri