CB Richard Ellis Romania promoveaza ca agent exclusiv un ansamblu rezidential aflat in imediata apropiere a statiunii Mamaia, pe litoralul Marii Negre
Noul complex este situat in zona de nord a statiunii Mamaia, pe malul marii, in apropierea campingului Hanul Piratilor, vis-a-vis de viitorul complex"La Scoica", intr-o zona de lux a litoralului Marii Negre. Ansamblul este alcatuit din 9 vile - 6 cuplate doua cate doua (duplex) si 3 simple, cu teren aferent, parcare si oficiu administrare si paza. Vilele au atat vedere catre mare, cat si catre lac, fiind situate la 50m de plaja.

Pentru vilele simple, suprafata construita este de 225 mp, desfasurata pe parter+1 etaj+ mansarda cu iesire pe terasa. Terenul aferent in proprietate aproximativ 100mp.
Structura proprietatii este desfasurata astfel:
parter: living, bucatarie, dinning, baie de serviciu, hol si terasa;
- etaj I: 2 dormitoare, 2 bai si balcon;
- mansarda: cu iesire pe terasa cu vedere la mare.

Pentru duplex-uri suprafata construita este de 215mp, desfasurata pe parter+1 etaj+mansarda cu iesire pe terasa, structura fiind aceeasi a vilelor simple.

Finisajele, dotarile si accesoriile sunt de cea mai buna calitate. Parterul, scarile si mansarda au pardoseala din granit , iar in dormitoare este montat parchet din bambus masiv auriu. Gresia si faianta sunt de cea mai buna calitate, in culori actuale, iar obiectele sanitare sunt de lux. In bai cabinele de dus sunt dotate cu vibromasaj, radio si iluminare proprie.

Toate vilele sunt echipate cu centrale termice si sistem de sonorizare (boxe, statie). Deasemenea, fiecare casa este bransata separat la toate retele de utilitati:gaze, apa, energie electrica si canalizare. Exista telefon cu numar pentru fiecare casa, internet optional si cablu TV,
casele fiind contorizate separat pentru fiecare retea in parte;
La exterior trotuarele si aleile sunt pavate si iluminate, complexul fiind inconjurat de un gard din fier forjat. Spatiul verde existent e amenajat cu pomi flori si iarba.

Amplasat intr-o zona de lux, aflata in plina dezvoltare, de pe litoralul romanesc si beneficiind de tot confortul si luxul unor locuinte moderne, complexul de vile Mamaia este alegerea ideala pentru cei interesati de o casa de vacanta cu dotari de calitate, aflata la cativa metri de plaja, pentru sejururi confortabile. Deasemenea, poate constitui o alegere inspirata a companiilor ce doresc propriile vile de protocol pe litoralul romanesc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri