Compania Regatta, unul din jucatorii importanti de pe piata imobiliara romaneasca, propune spre inchiriere cea mai buna oferta pe segmentul industrial. Buftea Distribution Park este cel mai nou parc logistic, conceput, dotat si utilat la cele mai inalte standarde internationale. Cu o valoare a investitiei de 10 milioane Euro, Buftea Distribution Park raspunde nevoii marilor companii pentru spatii logistice de calitate.

Amplasat in localitatea Buftea, parcul va oferi in faza finala o suprafata de aproximativ 30,000 mp, impartita in opt module compuse fiecare din spatii de birouri si spatii de depozitare/productie.

Fiecare modul ofera 2,880 mp de hala si 640 mp de birouri (structurati P+1), totalizand o suprafata de 3,200 mp construiti la sol.

Lucrarile la Buftea Distribution Park deja au inceput, primele doua module fiind disponibile din august 2007. Intregul parc este programat spre finalizare in primavara anului viitor.

Cel mai mare atuu al Buftea Distribution Park este localizarea. La numai 500 m de Gara Buftea, ofera acces foarte bun pentru camioane atat din DN 1A Bucuresti-Targoviste cat si din DN 1 Bucuresti Ploiesti. Acest lucru face ca Buftea Distribution Park sa se adreseze marilor companii care doresc spatii de calitate, care beneficiaza de toate avantajele, utilitatile si facilitatile specifice unui parc logistic, a declarat Costel Alecu, directorul departamentului Spatii Industriale & Comerciale, Regatta.

Fiecare hala industriala are primele doua travei compartimentate pentru birouri si anexe. Pentru spatiile de depozitare hala ofera o inaltime utila de 7 m. Structura utilizata este din cadre metalice din frofile subtiri formate la rece pentru peretii verticali si grinzi cu zabrele din profile formate la rece pentru acoperis. Compartimentarile interioare sunt realizate din ghips-carton rezistent la foc (30 min) montat pe structura metalica.

Pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti sunt prevazute trape ce pot fi actionate manual, dar si automat in caz de incendiu.

Odata cu noile norme impuse, companiile isi aleg locatii complet dotate si utilate. Multe dintre acestea ocupa spatii care in timp au devenit improprii activitatilor pe care le desfasoara, iar Buftea Distirbution Park este solutia cea mai potrivita. Este foarte important de subliniat ca acest parc logistic se pliaza pe necesitatile oricarui domeniu de activitate de la farmaceutic pana la productie.
Mai mult, pretul si conditiile de inchiriere sunt cele mai bune pe piata la aceasta ora ceea ce determina un foarte mare interes din partea multor companii atata nationale cat si internationale, a subliniat Alecu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri