ProLogis, cel mai mare detinator si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, anunta precontractarea de catre trei clienti a peste 29,100 metri patrati in cadrul parcurilor industriale din Polonia, aflate in acest moment in stadiul de constructie, arata un comunicat al companiei.

"Dezvoltarea si inchirierea de spatii industriale in Polonia este in continua crestere. Aceasta tara s-a dovedit a fi cu adevarat o locatie extrem de dinamica pentru sectoarele de distributie si de productie, si totodata o piata de o importanta majora pentru ProLogis in Europa", a declarat Michael de Jong-Douglas, senior vice presedinte si director regional pentru Europa centrala si de est, al companiei ProLogis.

In urma tranzactiilor, 19.000 metri patrati au fost contractati de catre Hi-P Polonia, un producator cu sediul central in Singapore. Spatiul inchiriat se afla in cadrul parcului industrial ProLogis Park Wrocaw, aflat in vestul Poloniei, iar Hi-P va folosi aceasta locatie pentru activitati de productie usoara si pentru distributia produselor catre clientii sai din Europa Centrala.

5.500 metri patrati au fost inchiriati companiei Kuehne + Nagel, lider in furnizarea de servicii logistice catre terti, iar spatiul inchiriat se afla in cadrul parcului industrial ProLogis Park Chorzw, situat in Sudul Poloniei. La nivel mondial, compania Kuehne + Nagel a inchiriat mai mult 250.930 metri patrati de spatiu industrial in parcurile ProLogis.

De asemenea, 4.600 metri patrati au fost inchiriati de compania Danone Sp. z o.o., lider in productia de lactate, in incinta parcului industrial ProLogis Park Chorzw. Danone va utiliza acest centru pentru distributia de produse catre consumatorii din sudul Poloniei.

ProLogis opereaza in 80 de piete din America de Nord, Europa si Asia. Compania detine locatii aflate in proprietate, in administrare si dezvoltare, in valoare de 26.7 miliarde de dolari, totalizand 39.2 milioane de metri patrati in cele 2,466 de proprietati, la data de 31 decembrie 2006.

Printre clientii ProLogis se numara producatori, retaileri, companii de transport, furnizori de servicii logistice, precum si alte companii care deruleaza activitati ce presupun distributie la scara mare. Compania ProLogis, cu sediul central in Denver, Colorado, are peste 1.250 de angajati in intreaga lume.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri