Compania de consultanta imobiliara Eurisko si-a propus pentru acest an dublarea cifrei de afaceri la 12 milioane de euro, mentinand astfel rata de crestere a veniturilor din 2006.
Potrivit lui Radu Lucianu, managing partner al companiei, Eurisko a incheiat anul trecut cu afaceri de 6 milioane de euro.

Prin cresterea cifrei de afaceri, care este unul dintre principalele obiective ale firmei, vom atrage si o crestere a cotei de piata. Desigur, se va pune accent si pe reprezenatrea in piata a imaginii Eurisko, a declarat pentru Wall-Street Radu Lucianu.

Compania a inregistrat numai in primele opt luni ale anului trecut venituri ce au depasit trei milioane de euro, astfel incat ultimele patru luni au adus jumatate din banii facturati in 2006.

Compania s-a remarcat pe piata de profil pe majoritatea segmentelor: a pre-inchiriat 60.000 mp de birouri si a fost unul din consultantii celei mai mari tranzactii in acest sector, vanzarea Millennium BC, si-a adjudecat in exclusivitate marile proiecte rezidentiale (Quadra Place 80% vandut, Corbeanca Forest - 30% vandut, Baneasa Lake View Residence 30% vandut, Grand Residence 50% vandut), a pre-inchiriat 50% din spatiile mall-ului bacauan Arena City Center precum si 80% din Kaufland Power Center.

In acelasi timp, a lucrat cu cei mai mari developeri in domeniul industrial si si-a adus aportul la inchirierea proiectelor din acest sector Key Logistic Center, Otopeni Trade Park, A 1 Industrial Park a tranzactionat peste un milion de mp in Capitala si judetul Ilfov si 362.000 mp in tara.

Cresterile semnificative s-au inregistrat pe segmentele rezidential, retail si de birouri, ne-au declarat reprezentantii Eurisko.

Daca in 1997, firma aborda un singur segment al pietei de real estate din Capitala cu doar trei oameni, astazi Eurisko are zece departamente specializate (rezidential inchirieri si vanzari, birouri, retail, industrial, terenuri, investitii, consultanta & evaluare, dezvoltare regionala si marketing), peste o suta de angajati si acopera toate marile orase ale tarii.

Eurisko este una dintre cele mai importante companii de consultanta din Romania axata pe intermedierea tranzactiilor, asa ca evaluarea va deveni o parte integranta din acest proces. Prin dezvoltarea departamentului nostru de evaluare anticipam ca aceasta componenta a afacerii ne va aduce pe viitor profituri insemnate, explica Radu Lucianu.

Eurisko concureaza cu alte firme locale precum Regatta sau Neocasa si cu mai multi jucatori internationali, precum Colliers, CB Richard Ellis sau DTZ Echinox. Mai mult, companii cunoscute Coldwell Banker, Cushman & Wakefield sau Jones Lang Lasalle si-au anuntat intrarea pe piata locala la inceputul acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri