ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie a anuntat astazi semnarea unui contract pentru inchirierea unei suprafete de 10.700 metrii patrati de spatiu industrial in Bucuresti companiei Kuehne + Nagel, unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii logistice catre terti.

Compania Kuehne + Nagel va inchiria spatiul in incinta parcului industrial ProLogis Park Bucharest A1, care este dezvoltat de catre ProLogis la km 22 al autostrazii Bucuresti-Pitesti A1. Kuehne + Nagel va folosi un depozit pentru a veni in intampinarea clientilor cu cerinte de distributie la nivel local si regional. Depozitul este programat sa fie finalizat in prima jumatate a anului 2007.

Suntem foarte incantati sa anuntam acest acord, ce marcheaza prima noastra tranzactie de inchiriere in noul parc industrial din Bucuresti, a declarat Gary Anderson, President si Chief Operating Officer ProLogis Europa. Anticipam o crestere continua a acestei relatii strategice, precum si la nivelul serviciilor de care Kuehne + Nagel va beneficia in noua locatie din Romania, a adaugat acesta.

Suntem nerabdatori sa ocupam noul nostru depozit din cadrul parcului industrial ProLogis Park Bucharest A1, care va da companiei Kuehne + Nagel posibilitatea sa raspunda solicitarilor logistice in crestere adresate de clientii europeni, a declarat Pierpaolo Sironi, Manager National Kuehne + Nagel Romania. Suntem incantati sa lucram si de data aceasta cu ProLogis si suntem gata sa ne consolidam pozitia de lider in furnizarea de servicii logistice catre terti pe piata din Romania, o piata in plina dezvoltare.

Muler Onofrei, Market Officer ProLogis Romania a precizat ca disponibilitatea spatiilor moderne de distributie din Bucuresti ramane la un nivel scazut. In schimb, se asteapta o evolutie a cererii, datorita unei puternice cresteri a PIB, cresterii consumului si intrarii recente a Romaniei in Uniunea Europeana. ProLogis Park Bucharest A1 aduce un plus real de valoare portofoliului companiei in Europa Centrala, adauga Onofrei. Parcul va oferi mai multe optiuni de distributie clientilor nostri, care isi doresc extinderea prezentei lor in aceasta importanta regiune, aflata in crestere.

ProLogis Park Bucharest A1 este dezvoltat la mai putin de 22 km de centrul Bucurestiului. In prezent, in incinta parcului, se afla in constructie doua centre de distributie, cu o suprafata de 53.700 m. Parcul are un potential de dezvoltare de 12 cladiri si mai mult de 317.100 m de spatii de depozitare.

ProLogis este cel mai mare furnizor de facilitati de distributie la nivel pan-european, ce detine mai mult de 8 milioane de metrii patrati de spatii de depozitare aflati in proprietate, in administratie si in dezvoltare in 29 de piete de pe continent, la 31 decembrie 2006. in Europa Centrala si de Est, compania totalizeaza, in prezent, 1.65 de milioane de metrii patrati de spatii de depozitare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri