Oferta targului de case Sphera reuneste peste 2.500 de locuinte, dintre care peste 2.000 de apartamente noi si circa 350 de vile, dar si alte proiecte de case si terenuri in cartiere sau ansambluri rezidentiale, atat in Bucuresti, cat si in tara.
Peste 30 de companii prezinta ofertele de locuinte la cea de a treia editie a Targului de Case Sphera "Modele de case, pentru acasa", care se desfasoara in perioada 12 15 aprilie, in incinta complexului expozitional Sphera Building Center din zona bucuresteana Razoare. Ofertele de locuinte au preturi incepand cu 49.500 euro, cu TVA inclus, pentru o garsoniera. Pretul pe metru patrat construit porneste de la 750 800 euro, media pietei mentinandu-se in continuare la 1.000 euro.

In Bucuresti locatiile noilor proiecte dezvoltate sunt situate in zone ca Splaiul Independentei, Piata Iancului, Vitan Barzesti, zona lacului Vacaresti, Baba Novac, Ghencea, Bulevardul Uverturii si Calea Giulesti. De asemenea, la targ sunt prezente companii ce dezvolta proiecte in apropierea Bucurestiului, dar si cele care construiesc case de vacanta in zone precum Sinaia, Brasov, Campulung Muscel si Cluj Napoca.

Targul de Case Sphera asteapta cel putin 15.000 de vizitatori. Acestia vor beneficia si de oferta permanenta de produse si servicii din cadrul complexului Sphera Building Center cu 130 de showroom-uri dispuse pe circa 5.000 de metri patrati. De asemenea, pe intreaga perioada a Targului de Case, toti vizitatorii vor avea posibilitatea sa castige o serie de premii care constau in mobilier de bucatarie, gresie, faianta si obiecte sanitare oferite de partenerii Sphera, in valoare totala de 3.000 de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri