Compania imobiliara Ablon Group din Ungaria a achizitionat cu suma de 9,5 milioane euro, 33.650 metri patrati de teren in zona Pipera din Bucuresti, pentru a construi circa 1.000 de apartamente si o cladire de birouri
Reprezentantii companiei au declarat ca au obtinut deja autorizatiile pentru constructie, iar planurile de dezvoltare prevad investitii atat in proiecte rezidentiale cat si in cladiri de birouri. Compania se asteapta la finalizarea proiectului din zona Pipera, care se va intinde pe o suprafata totala de 117.000 mp, la un profit de 120-140 milioane de euro.

Ablon va construi in Pipera circa 1.000 de apartmente, pe o suprafata de 100.000 mp, dar si o cladire de birouri pe 17.000 mp. Compania se asteapta sa finalizeze toate proiectele demarate in Bucuresti in urmatorii cinci ani.

Compania de dezvoltare imobiliara a achizitionat la sfarsitul lui 2006 alte doua terenuri cu o suprafata totala de 220.000 mp. Terenurile sunt situate in Mogosoaia si in Bucuresti si sunt destinate unor proiecte rezidentiale care vor insuma 1.800 de apartamente si 116 vile. Valoarea tranzactiei s-a ridicat la 15,3 milioane de euro.

Compania este listata pe piata AIM administrata de bursa de valori din Londra. Portofoliul companiei, estimat la circa 600 de milioane de euro, cuprinde toate tipurile de proiecte imobiliare





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri