Compania maghiara de dezvoltare imobiliara Whitestone Investment intentioneaza sa aloce aproximativ 700 milioane euro in proiecte imobiliare in Ungaria, Romania si Vietnam, in urmatorii cinci - sapte ani, a declarat asociatul firmei, Norbert Galfusz.
Pana in anii 2012 - 2014, compania maghiara de real estate si-a propus sa investeasca 600 - 700 milioane euro in dezvoltarea mai multor centre comerciale in Romania, in cladiri rezidentiale in Ungaria si Romania, precum si in hoteluri, spatii de birouri si locuinte in Vietnam.

"Vom infiinta curand o filiala in Romania unde vom investi in centre comerciale si in proiecte rezidentiale. Romania este o tara importanta pentru noi cu mult potential pentru investitori si cu o cerere destul de mare de spatii de birouri, centre comerciale si spatii industriale. Vom demara afacerile chiar din Bucuresti, dar ne vom orienta si catre orasele secundare", a declarat, citat de NewsIn, Norbert Galfusz.

Asociatul Whitestone Investment sustine ca o alta piata imobiliara cu potential alaturi de cea din Romania este cea din Vietnam. "Suntem in cautarea unor oportunitati de afaceri si in aceasta tara. Vietnamul are un potential imens unde 70% din cei 85 de milioane de locuitori este reprezentat de tineri cu varsta sub 30 de ani, iar cresterea economica se ridica la 8%", a adaugat acesta.

Potrivit lui Norbert Galfusz, cu toate ca piata imobiliara din Vietnam este mult in urma, acest lucru poate fi exploatat de catre Whitestone Investment. "Piata din Vietnam poate fi comparata cu ceea ce s-a intamplat acum 17 ani in Europa Centrala. Suntem increzatori ca vom demara cateva proiecte in urmatoarele 6 - 12 luni, pentru inceput hoteluri si apoi spatii de birouri si cladiri rezidentiale", a mai spus reprezentantul companiei.

Dezvoltatorul Whitestone Investment ofera si servicii de consultanta imobiliara si are in portofoliu mai mult de 20 de proiecte in Ungaria. Compania participa si ca partener cu alti investitori in dezvoltarea de spatii industriale, hoteluri si locuinte pe piata maghiara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri