Compania israeliana Africa Israel Investments Group a achizitionat o fabrica din Capitala, intinsa pe o suprafata de 155.000 de metri patrati, tranzactia ridicandu-se la 105,6 milioane dolari
Africa Israel Investments Group, condus de Lev Leviev, a semnat un acord privind achizitia unei uzine, al carei teren se intinde pe 15 hectare, aceasta tranzactie incheindu-se la sfarsitul acestei saptamani.

Planurile grupului, de a construi un complex rezidential pe 700.000 de metri patrati, a fost aprobat.

Compania israeliana planuieste sa construiasca un complex rezidential de lux pe acest teren, compus din 4-5 mii de unitati. Tranzactia se ridica la 77,5 milioane euro (105,6 milioane dolari), potrivit NewsIn.

Acest teren este localizat in zona centrala a orasului Bucuresti, unde exista deja o mare zona rezidentiala, grupul israelian urmand a demara constructia in aproximativ un an. Aceasta reprezinta cea mai mare tranzactie a grupului israelian in Romania pana in acest moment.

Africa Israel Investments Group a mai achizitionat zece hectare in zona Pipera si doua mall-uri.

Compania crede ca Romania mai are inca mult potential imobiliar si duce negocieri pentru o serie de alte acorduri in Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri