Preturile apartamentelor din Ramnicu Valcea au crescut in prezent cu 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita cresterii puterii de cumparare a romanilor si imbunatatirii surselor de finantare, potrivit unui studiu realizat de agentia imobiliara Realpro.
“Preturile pe piata rezidentiala din Ramnicu Valcea cunosc in prezent o crestere fireasca datorata cresterii puterii de cumparare a populatiei si imbunatatirii conditiilor de finantare. Odata cu aparitia de noi proiecte rezidentiale oamenii vor avea posibilitatea ca, la preturi comparabile cu apartamentele vechi, aflate acum pe piata, sa poata cumpara apartamente sau case unifamiliale nou construite, dar situate in zone nou dezvoltate, in suburbiile orasului”, a declarat proprietarul si agentul imobiliar, al companiei Realpro, Mihai Stanculescu.

Preturile apartamentelor variaza in functie de zona suprafata utila, starea proprietatii, de situarea la utlimul etaj sau la parterul blocului de locuinte, de anul constructiei cladirii. Preturile in cazul apartamentelor neamenajate din zona centrala a orsului Ramnicu Valcea variaza, in prezent, intre 850 si 1.100 euro pe metru patrat. In cartiere precum Ostroveni, Traian, 1 Mai, Nord, Calea lui Traian Sud pretul pe metrul patrat se situeaza intre 750 si 900 euro.

Cele mai multe tranzactii pe sectorul rezidential condominium se inregistreaza pentru apartamentele cu un dormitor, al caror pret se situeaza intre 40.000 si 70.000 euro. in ceea ce priveste constructiile noi preturile pe metrul patrat variaza intre 1.000 euro si 1.500 euro.

Agentia imobiliara RealPro a fost infiintata in Ramnicu Valcea in anul 2002. Compania lucreaza pe baza de contracte de reprezentare exclusiva si nu percepe comision de la cumparatori.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri