Contempo, prima retea de magazine imobiliare stradale, introduce pe piata de real-estate din Romania un nou concept de business, prin care ofera clientilor sai servicii all-in-one, dupa o investitie de doua milioane euro.
Contempo reprezinta un proiect ambitios, dezvoltat pentru piata din tara noastra de catre unul dintre cele mai importante grupuri de real-estate din Spania si din Europa, in parteneriat cu firma spaniola GIS, care desfasoara de peste cinci ani afaceri imobiliare de succes in Romania. Contempo isi propune sa valorifice experienta in afaceri imobiliare a grupului, care activeaza in aceasta industrie de peste 25 de ani, grup care detine in Bucuresti terenuri pentru constructia a 1.000 de apartamente si dezvolta in prezent trei proiecte rezidentiale, unul dintre acestea fiind Harmonia Residence, in Nordul Capitalei, ce cuprinde 88 de apartamente, duplexuri si locuri de parcare.

Proiectul Contempo consta in dezvoltarea unei retele de magazine imobiliare stradale, care ofera clientilor solutii si servicii complete, cu privire la toate tipurile de tranzactii imobiliare, consultanta financiara si juridica, la standarde internationale.

"Conceptul de retea de magazine imobiliare a fost deja implementat pe piata de real-estate din Spania, unde a inregistrat un real succes, ceea ce ne determina sa credem ca grupul nostru va obtine rezultate foarte bune si pe piata imobiliara romaneasca, devenind un trend-setter in acest domeniu. Dinamica si potentialul de dezvoltare ale acestui segment au fost principalele motive care au stat la baza deciziei noastre de a intra pe piata din Romania", a declarat Rafaela Nebreda, Managing Partner Contempo.

Serviciile Contempo se adreseaza atat clientilor individuali, cat si investitorilor si dezvoltatorilor de proiecte imobiliare prezenti pe piata din Romania, carora le ofera servicii complexe, precum consultanta in realizarea master-planului pentru optimizarea eficienta a locatiei, strategie de marketing, strategie de vanzari, asistenta juridica, precum si un substantial suport media propriu.

Contempo detine la ora actuala 4 locatii in Bucuresti: Piata Victoriei, Obor-Mosilor, Perla-Dorobanti si Bld. Nicolae Titulescu, urmand ca pana la finalul anului, reteaua de magazine sa ajunga la un numar de 7 locatii, care sa acopere fiecare zona din capitala, iar la finalul lui 2009, la 20 de birouri de reprezentanta la nivel national.

Incepand cu anul 2008, grupul are ca obiectiv extinderea retelei de magazine imobiliare in toata tara, acoperirea nationala realizandu-se prin orientarea catre principalele orase din Romania.

Compania estimeaza pentru anul 2008 o cifra de afaceri de peste doua milioane euro.

Aria de expertiza imobiliara a companiei cuprinde zone si proiecte rezidentiale, imobile de patrimoniu, imobile second hand, spatii logistice si cladiri de birouri.

Portofoliul Contempo cuprinde in prezent aproximativ 1.500 de locuinte pozitionate in proiecte noi, 150 de case in proiecte rezidentiale din strainatate, aproximativ 200 de locuinte in regim de exclusivitate si peste 2.000 de locuinte second hand.

Contempo isi propune ca, pe termen lung, sa dezvolte proiectul din Romania si in alte tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri