Iulius Group va demara in aceasta toamna lucrarile de extindere ale Iulius Mall Timisoara. La finalul investitiei, Iulius Mall Timisoara va castiga in suprafata desfasurata peste 90.000 mp, iar suprafata inchiriabila va trece de 65.000 mp, confirmandu-si astfel pozitia de cel mai mare mall din partea de vest a tarii si unul dintre cele mai mari proiecte de profil din Romania.
„Noua investitie demarata la Iulius Mall Timisoara face parte din programul nostru de consolidare a unui proiect care a ajuns la faza de maturizare. Asa cum am promis la inaugurarea de la Timisoara, mall-urile noastre traiesc, manifestand o dinamica speciala, pentru a aduce clientilor nostri cele mai bune si cunoscute branduri din lume”, a declarat Iulian Dascalu, presedintele Iulius Group.

Lucrarile de extindere vor fi finalizate in anul 2008. Corpul de cladire nou creat va fi compus dintr-o parcare subterana care va suplimenta cu inca 1.000 numarul locurilor de parcare deja existente la Iulius Mall Timisoara. Un nivel intreg, aproximativ 15.000 mp, va fi ocupat de catre Auchan, una dintre cele mai importante companii de retail din lume, cu aproape 400 de hipermarketuri deschise in 12 tari. Este un parteneriat strategic incheiat intre Iulius Group si compania franceza, Auchan fiind prezent, din octombrie a.c., in Iulius Mall Cluj, iar de anul viitor in Timisoara si in Iulius Mall Suceava.

„Restul spatiilor disponibile vor fi alocate pentru magazine tip department store ale unor companii internationale foarte cunoscute, care si-au facut recent intrarea sau abia urmeaza sa intre pe piata romaneasca. Continuam si extinderea ofertei noastre de entertaiment. In acest moment pregatim deschiderea, in luna noiembrie a.c., la Iulius Mall Timisoara, a celor 7 sali de cinema sub marca CinemaCity, urmand ca, odata cu extinderea mall-ului sa oferim timisorenilor si alte modalitati de petrecere a timpului liber la Iulius Mall”, a declarat Oana Diaconescu, director leasing Iulius Group.

Iulius Mall Timisoara a fost inaugurat in octombrie 2005 si este in prezent cel mai mare mall din partea de vest a tarii, gazduind peste 210 magazine a celor mai renumite brand-uri internationale si nationale, printre care: Stefanel, Bata, Folli Follie, Guess, Celio, Etam, Lee Cooper, Bam Boo, Meli Melo, Colin’s Loft, Benetton, KFC, O’Neill, Puma, Adidas, Lotto, Il Passo, Mustang, Motor, Reebok, Timberland&Nautica, Nike, Millennium, Mango, Polo Garage, Columbia, Pizza Hut, Elegance, Mihai Albu, Premaman, The Body Shop, Lush, Sarra Blu, Terra Nova, Motivi, Sprider, Cellini.

Iulius Mall Timisoara are in prezent un trafic lunar de aproximativ 840.000 de vizitatori, iar tendinta este de crestere. Investitia initiala in acest proiect a fost de 45 milioane de euro, insa noile proiecte care vor fi dezvoltate in cadrul Iulius Mall Timisoara vor dubla suma initiala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri