Belrom Real Estate a inaugurat miercuri cea mai mare galerie comerciala din Targu Mures, Promenada Mall, dupa o investitie de 60 milioane euro
Evenimentul are loc la un an dupa deschiderea celui mai mare parc de retail din Transilvania, European Retailpark Sibiu. Parcul de retail din Targu Mures se intinde pe o suprafata de 140.000 de metri patrati, suprafata totala construita a parcului fiind de 70 000 de mp si o parcare cu 1.500 de locuri. Valoarea investitiei este de 60 milioane euro si a creat direct si indirect peste 1.000 de locuri de munca.

„Odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, oportunitatile de afaceri au crescut exponential, tot mai multe companii multinationale exprimandu-si interesul de a actiona in acest spatiu. Compania Belrom Real Estate aflata la a doua investitie majora in Romania, nu poate decat sa se bucure ca a intuit din timp potemtialul pietei romanesti”, a declarat Carl Decoopman, principalul investitor al companiei infiintata in anul 2004, impreuna cu Steven Van Bossche si Hendrik Danneels, toti belgieni.

Promenada Mall Tg Mures are o suprafata de 18 000 de metri patrati si gazduieste 90 de magazine, o zona de restaurante si cafenele, un cazino si un cinema multiplex. Este amplasat la intrarea in oras dinspre Cluj langa Auchan, bauMax si Media Galaxy.

Urmatoarele parcuri comerciale Belrom se vor deschide in Bacau, Braila, Deva si Focsani, valoarea totala a investitiilor fiind de 500 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri