O pensiune ecologica in care s-au investit 10 milioane de lei va fi inaugurata de sarbatori in comuna Asau din judetul Bacau, a declarat, pentru NewsIn, presedintele Asociatiei Valea Asaului, Rodica Ferchiu.
Pensiunea este situata la 1.200-1.300 m altitudine si are o capacitate de patru camere plus un apartament.

"Sper ca pensiunea va fi deschisa de sarbatori pentru ca momentan se fac ultimele finisaje. Toata mancarea servita va fi ecologica, de la smantana, lapte, branza pana la dulceata", a declarat Rodica Ferchiu.

Presedintele Asociatiei Valea Asaului intentioneaza sa infiinteze si alte astfel de pensiuni in zona. "Imi doresc sa deschid alte astfel de pensiuni in comuna Asau pentru ca aici sunt niste frumuseti naturale care din nefericire nu au fost exploatate. Un exemplu in acest sens este lacul natural Sec, aflat in imediata apropiere a noii pensiuni", a mai precizat Ferchiu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri