Compania de consultanta si brokeraj imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania a investit 150.000 de euro in deschiderea celei de-a cincea sucursale, la Campulung Muscel, unde va promova pentru inceput doua proiecte imobiliare, au anuntat reprezentantii companiei.
Sucursala Coldwell Banker din orasul Campulung Muscel face parte din planul de dezvoltare nationala al Coldwell Banker Affiliates of Romania si va contribui la consolidarea activitatii companiei in domeniul imobiliar. Investitia pentru deschiderea Coldwell Banker Muscel ajunge la 150.000 de euro, noua sucursala functionand pentru inceput cu un Branch Manager si trei brokeri.

"Piata imobiliara in zona este insuficient acoperita din punct de vedere al agentiilor imobiliare si are o capacitate de dezvoltare importanta datorita potentialului turistic. Ne vom ocupa de promovarea a doua proiecte: statiunea turistica Iezer Portareasa, statiune care va atrage pe langa un important numar de turisti, si investitori strategici in piata imobiliara locala. Cel de-al doilea proiect pe care il vom tranzactiona consta intr-un ansamblu mixt care va cuprinde 100 de apartamente, spatii comerciale si spatii de birouri", a declarat Bogdan Racasanu, Branch Manager, Coldwell Banker Muscel.

In urma acestei lansari reteaua Coldwell Banker din Romania ajunge la cinci puncte de lucru. Trei dintre acestea sunt in Bucuresti, un altul functioneaza la Ploiesti si ultimul deschis la Campulung Muscel. Pana la finele anului, compania va deschide alte doua agentii in tara. Programul de dezvoltare al firmei prevede extinderea teritoriala cu 20 de birouri in primii trei ani de la infiintare.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2007 si ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. Compania de origine americana si este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 41 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri