Compania cu actionariat cipriot INR Management Real Estate, va construi in Poiana Brasov un proiect imobiliar cu apartamente, vile, teren de golf si un hotel, investitie care se ridica la 400 milioane euro, au anuntat reprezentantii Colliers International, agentul de vanzare a locuintelor.
Proiectul Silver Mountain este prevazut si cu doua sali de cinema, un sistem tv satelit cu sute de programe si un canal de televiziune cu circuit inchis. Proiectul va beneficia si de un heliport, cu posibilitatea inchirierii unui elicopter aflat 24 din 24 la dispozitie. Lucrarile de constructie au fost deja demarate, iar prima faza de dezvoltare, ce cuprinde 100 de apartamente, va fi finalizata in iarna anului viitor, in timp ce intregul proiect va fi dezvoltat pe o perioada de cinci-sase ani.

"Atractia principala si totodata atributul care deosebeste Silver Mountain de orice alt proiect rezidential local este terenul de golf cu 18 gauri. Cel mai profesionist din Romania, terenul va fi amenajat pe 440.000 mp si este realizat de specialisti in domeniu, oferind jucatorilor de golf sansa, in premiera, de a practica un golf profesionist in Romania", au declarat reprezentantii Colliers.

Recent, dezvoltatorul a semnat si un contract cu Rezidor, una din primele cinci companii hoteliere din lume, avand un portofoliu de cinci marci de hoteluri in intreaga lume. Hotelul Radisson SAS construit in cadrul proiectului din Poiana Brasov va avea o capacitate totala de 184 de camere, baruri, restaurante, spatii de relaxare, sali de conferinta multifunctionale, patinoar, spa, piscina si sala de fitness.

"Pe langa facilitatile deosebite oferite de hotel, proprietarii unei locuinte in Silver Mountain vor putea beneficia si de circuitul de cazare pe termen scurt operat de hotel. Astfel, cand apartamentul sau vila nu sunt folosite, acestea pot fi inchiriate, generand venit pentru proprietari", a declarat Simina Istrate, Project Manager si Residential Specialist din partea Colliers Residential Division.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri