Companiile Wiz Corporation si Media City Real Estate vor investi patru milioane de euro in constructia unui complex imobiliar cu 50 de locuinte in nord-vestul Bucurestiului, a declarat Irina Grosu, directorul de comunicare al Media City Real Estate, citat de NewsIn.
Complexul de locuinte denumit Optimus Residence va fi situat in nord-vestul Capitalei si va cuprinde 50 de unitati locative cu una, doua si trei camere.

Ansamblul rezidential va fi construit pe un teren de 2.000 metri patrati si pune la dispozitia rezidentilor spatii comerciale cu o intindere de de 550 metri patrati. Locuintele vor fi impartite egal pe doua scari vor dispune de suprafete cuprinse intre 41 si 115 metri patrati.

"In viitorul apropiat zona se va dezvolta atat in directia Mogosoaia - Chitila, unde exista un numar impresionant de planuri urbanistice zonale deja aprobate, cat si inspre Sisesti - Ionescu de la Brad, unde infrastructura a fost deja definitivata si se astepta si construirea liniei de metrou care sa lege Aeroportul Henri Coanda de Gara de Nord", a declarat directorul general al Media City, Andrei Sandu.

Lucrarile de constructie pentru Optimus Residence au inceput la 1 februarie 2008, iar termenul estimat pentru livrarea locuintelor este luna martie a anului 2009. Locuintele din cadrul proiectului vor avea un pret mediu de vanzare de 1.270 euro/mp.

Media City este o companie de consultanta imobiliara specializata in proiecte rezidentiale si solutti pentru segmentele office si terenuri. Cu o prezenta de 12 ani pe piata de real estate, Media City are stabilite o serie de parteneriate cu fonduri de investitii si dezvoltatori romani si straini. Din grupul de firme Media City mai fac parte CreditTeam, brokerul de credite cu reteaua cea mai extinsa din Romania si Media City Construction, cu activitati in domeniul hidroizolatiilor.

Optimus Residence este cel de al optulea proiect rezidential desfasurat in exclusivitate, dupa Serena (Sos. Viilor), Aurora (Otopeni), Sisesti Residence (Bdul. Ionescu Sisesti), Austrian Village (Crevedia), Odysseus Residence (Neptun), Cronos Residence (Olimp), Green Forest (Corbeanca).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri