Mivan Kier Joint Venture organizeaza, pe 8 martie, primul targ de joburi adresat specialistilor in constructii, editia Oradea. Cei ce doresc sa-si cladeasca o cariera in acest domeniu sunt asteptati la Hotel Vulturul Negru, in sala de conferinte, incepand cu ora 11:00.
Compania MKJV recruteaza urmatorii specialisti pentru construirea complexului comercial Tiago Oradea :
Sef de santier
Asistent sef de santier
Inginer proces/sef lot
Topograf
Inginer cantitati si costuri (atasamentist)
Manager proiectare
Coordonator proiectare
Coordonator instalatii mecano-electrice
Consultant conditii de munca
Coordonator tehnic- inchiriere spatii
Personal administrativ

MKJV - 100% britanic, 100% profesionist

MKJV a luat nastere in Romania in anul 1998 sub forma unui joint venture intre companiile britanice Mivan si Kier. Primul proiect realizat la noi in tara a facut parte din Programul de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei si a fost premiat cu 2 trofee internationale de constructii.
In prezent, compania are in derulare, in Bucuresti, centrul comercial Liberty Center si ansamblul rezidential New Town Residence.

Primul mall din portofoliu - Liberty Center - are programata inaugurarea pe data de 1 noiembrie,
cel de-al doilea proiect de centru comercial al companiei, Tiago Oradea, urmand a fi livrat la sfarsitul acestui an.

Mivan – 30 de ani de experienta

Avand o experienta de 30 de ani in peste 40 de tari, Mivan a fost implicata in realizarea unor proiecte de referinta, precum Parlamentul Scotiei, Stadionul Wembley si Islands of Adventure Theme Park, Florida, USA. Lista de premii obtinute pentru profesionalism si pentru conditiile de munca oferite angajatilor plaseaza Mivan intre angajatorii de top din domeniul constructiilor.

Kier Group – in primii 10 antreprenori din Marea Britanie

Situat in topul primilor 10 antreprenori din Marea Britanie, Kier Group a construit numeroase proiecte importante: McLaren Technology Centre, Hotelul Hilton din Liverpool, Aeroportul International Norman Manley situat in Jamaica si Dubai Drydocks, pentru care a primit premiul "Cel mai bun proiect international al anului 2007” acordat de British Expertise International Awards.

Competitivitatea Mivan Kier JV este reprezentata de proprii sai angajati. Pentru a atinge excelenta, fiecare membru al echipei Mivan Kier JV sustine mediul de lucru bazat pe performanta, incredere si respect – un mediu ce valorifica abilitatile si contributiile tuturor.

Targul de joburi Mivan Kier Oradea
8 Martie
Hotel Vulturul Negru, Sala de conferinte, Str. Independentei nr. 1, incepand cu ora 11:00
Informatii suplimentare la : 021.334.36.60, 0723.339.407/408 sau hr@mivankier.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri