RTC Imobiliare, divizia de Real Estate a RTC Holding, va incepe in octombrie constructia primului sau complex rezidential din Capitala, un imobil cu 15 etaje supraterane, situat in zona zona Vitan, in care va investi 16 milioane de euro.
„Am decis sa investim anual in jur de 10 milioane de euro in dezvoltarea de ansambluri rezidentiale. Constructia primului nostru proiect din Bucuresti va presupune o investitie mai mare, de 16 milioane euro si se va incheia in ultimul trimestru al anului 2010. Ca intentii pe termen lung, ne-am propus sa livram in fiecare an un complex rezidential, orasele vizate in urmatorii ani fiind Sibiu si Bucuresti ”, a declarat Mariana Radu, CEO-ul diviziei de Real Estate a Grupului RTC.

Complexul va cuprinde 135 de apartamente, de una, doua, trei si patru camere. Viitorii proprietari vor avea la dispozitie 170 de locuri de parcare, amplasate pe cele 3 etaje subterane, dar si in exteriorul cladirii.

„Este cel de al doilea proiect pe care decidem sa il facem in ultimele 12 luni, incurajati de modul in care sibienii au intampinat primul nostru proiect, inceput in acea zona. Bucurestiul continua sa aiba mari necesitati imobiliare, de aceea al doilea proiect va fi amplasat aici”, a adaugat Mariana Radu.

La realizarea ansamblului mai participa compania Cristea Arhitectura SRL - proiectant general, Project Managementul fiind asigurat de Gardiner&Teobald.

Divizia de Real Estate din cadrul Grupului RTC, reuneste companii cu activitati in domeniul imobiliarelor si constructiilor; serviciile oferite fiind cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare, inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau subinchiriate, servicii de administrare si intretinere a spatiilor de birouri si a celor industriale, precum si confectii metalice si constructii civile si industriale.

RTC Imobiliare administreaza peste 11.000 mp birouri, 45.000 mp spatii de depozitare, 1.500 mp spatii comerciale si 570.000 mp teren. Principalele companii ale diviziei imobiliare si constructii sunt: Euros Trading, Forum Center, Viva Center, MTT Training Services si OTEPAA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri