ProLogis, proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie l-a numit pe Ben Bannatyne in fruntea operatiunilor din Europa Centrala si de Est, in locul lui Michael de Jong-Douglas care a fost promovat intr-o noua pozitie de conducere in cadrul ProLogis pentru Asia.
Inainte de a se alatura echipei ProLogis, Ben Bannatyne (foto) a lucrat in cadrul Jones Lang LaSalle, unde a fost Managing Director pentru Europa Centrala. In aceasta functie a fost responsabil pentru Polonia, Ungaria, Romania si Republica Ceha, inclusiv pentru managementul biroului din Varsovia si a operatiunilor din Praga si Budapesta.

Bannatyne are o experienta de peste 16 ani in real estate industrial, dintre care ultimii 11 ani au fost in Europa Centrala alaturi de Jones Lang LaSalle. Ben Bannatyne a absolvit Universitatea din Aberdeen, specializarea Land Economy. Detine, de asemenea, o acreditare a RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors), Marea Britanie.

Bannatyne ii succede lui Michael de Jong-Douglas care, ca urmare a performantelor excelente pe care le-a realizat in Europa Centrala si de Est, va fi relocat in Asia pentru a prelua o functie cu responsabilitati geografice mai ample.

Michael de Jong-Douglas va ramane in Europa pana la sfarsitul anului pentru a facilita tranzitia.

ProLogis este cel mai mare furnizor de spatii industriale de distributie din Europa Centrala si de Est, cu 3,2 milioane mp de spatii industriale in proprietate, administrare si in curs de dezvoltare la data de 31 martie 2008.

In prezent printre clientii ProLogis in regiune se numara: Actebis, Antalis, Bertelsmann, Carlsberg, Carrefour, DHL, DSV, Fiege, Gefco, Geodis, Kuehne+Nagel, Lekkerland, L’Oreal, NYK, Procter & Gamble, Raben Group, Tesco, Unilever si Wincanton.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri