Tranzactiile imobiliare din Cluj-Napoca au scazut cu pana la 30% fata de 2007, iar circa 200 de agentii imobiliare urmeaza sa isi inchida afacerea in urmatoarea perioada si vor disparea de pe piata, a declarat Alexandru Gliga, partener in cadrul companiei Napoca Business.
"In Cluj, numarul de tranzactii imobiliare din 2008 a fost mai mic cu 20-30% fata de anul trecut ", a spus Alexandru Gliga, evaluator acreditat al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR).

Acesta a mai subliniat ca actuala criza de pe piata imobiliara va duce la inchiderea a tot mai multe agentii imobiliare din orasul Cluj.

"In Cluj erau circa 250 de agentii imobiliare, iar cel mai probabil probabil 200 dintre acestea vor disparea. Vor ramane cele puternice financiar, in numar de 30-40 ", a mai spus reprezentantul Napoca Business, potrivit NewsIn.

Acesta a mai adaugat ca efectele crizei se vor incheia in aproximativ doi ani, iar daca va exista o revenire a pietei imobiliare, aceasta din inertie va continua sa mai scada. Gliga a spus ca preturile nu vor mai atinge nivelul maxim din anul 2007.

Napoca Business este o companie ce activeaza in domeniul evaluarilor de active, acoperind o gama larga de servicii profesionale si activeaza in domeniu de cinci ani de zile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri