ProLogis, proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, va dezvolta 15.800 de metri patrati de spatiu industrial modern in Varsovia, Polonia, pentru compania Raben Polska, divizie a Raben Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii logistice din Europa.
Noua cladire dezvoltata pentru Raben Polska va fi inclusa in ProLogis Park Blonie II, un parc logistic modern ce va fi situat la aproximativ 25 de kilometri vest de centrul Varsoviei, in apropiere de drumul national DN2 al Poloniei.

Acest drum face parte din drumul european E30, una dintre cele mai lungi sosele est-vest din Europa continentala. Raben Polska planuieste sa utilizeze acest spatiu in interesul celor mai importanti clienti ai companiei.

"Economia Poloniei beneficiaza in prezent de o infuzie stabila de capital strain ce se datoreaza numarului de companii internationale care dezvolta operatiuni aici pentru a beneficia de avantajele oferite de pozitionarea strategica a tarii in Europa, dar si de forta de munca ieftina. Prin urmare, activitatile de leasing si constructiile la cheie raman afaceri solide atat in Varsovia, cat si pe pietele din imprejurimi", a declarat Ben Bannatyne, ProLogis Managing Director pentru Europa Centrala si de Est.

ProLogis Park Blonie II contine in prezent patru cladiri aflate in constructie, insumand 112.400 de metri patrati; dintre acestea doua sunt deja inchiriate. La finalizare, parcul va fi format din noua cladiri cu o suprafata totala de 241.000 de metri patrati de spatiu de depozitare.

Compania a inceput constructiile la cladirea pentru compania Raben Polska, ce mai detine 29.000 de metri patrati inchiriati pentru trimestrul 4 in ProLogis Park Chorzów, situat in sudul Poloniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri