Compania de real estate a grupului Altex, Cometex a deschis ieri la Buzau, complexul comercial de tip mall - Aurora Shopping Mall -, o investitie de peste 25 milioane euro, din care 3,4 milioane euro reprezinta contravaloarea terenului, a anuntat dezvoltatorul.
Potrivit acestuia, complexul este dezvoltat pe un teren de 2,3 hectare, iar constructia este structurata pe trei nivele, avand o suprafata totala de circa 40.000 de metri patrati, din care aproximativ 25.000 metri patrati sunt destinati galeriilor comerciale. De asemenea, complexul dispune de o zona de parcare cu peste 450 de locuri pentru autoturisme.

Planificarea si proiectarea complexului a inceput in toamna anului 2006, iar constructia Aurora Shopping Mall a fost demarat in august 2007. Finantarea este asigurata partial de societatea dezvoltatoare si completata prin contractarea unui credit de la INVESTKREDIT Viena.

Printre chiriasii ancora atrasi de Cometex in proiect se numara atat hipermarketul Carrefour, care are alocata o suprafata de 6.500 mp, dar si Altex. Pe langa cele doua ancore principale, printre chiriasii Aurora Shopping Mall se mai numara: Vodafone, Banca Transilvania, Centrofarm, Mini Blu,Takko, Deichmann, Vogele, Goertz, Kenvelo, Lee Coper, Eros, Orsey si Steilmann.

"Galeria comerciala in suprafata de aproximativ 18.500 mp este ocupata in proportie de 60% de magazine cu suprafete mari, tip ancora. Acestora li se adauga peste 50 magazine pe suprafete mai mici, tip boutique. Branduri internationale si nationale precum Intersport, New Yorker, Drogerie Markt, Kenvelo, Librariile Alexandria, City Pharma vor fi prezente deasemenea in cadrul centrului comercial", a declarat Manuela Jivan (foto), Head of Commercial al Cometex.

Cometex este membra a grupului Altex din mai 2005, in prezent, dezvoltatorul gestionand un portofoliu de proiecte de real-estate in Suceava, Falticeni.

INVESTKREDIT Viena este o banca specializata care vizeaza ca oportunitati de afaceri segmente de nisa ale pietei imobiliare si corporative. Pietele principale din Europa Centrala sunt Austria, Germania, Elvetia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Republica Ceha, Ungaria si Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri