Grupul Tiriac Imobiliare si-a propus sa atraga in cadrul echipei sale noi profesionisti din domeniul imobiliar, specializati in constructii, arhitectura sau management de proiect, contextul economic fiind considerat unul prielnic pentru marirea echipei.
“Vizam completarea echipei existente si atragerea in companie, pe toate nivelele de business, a unor profesionisti competenti, cu minimum cinci ani experienta in domeniul imobiliar, obisnuiti cu termene limita stranse si avand abilitati rafinate de negociere. Domeniile vizate sunt, in principal, arhitectura, constructiile si managementul de proiect, dar nici celelalte zone de business nu vor fi neglijate”, a declarat Ion Alexandru Tiriac (foto), reprezentantul actionariatului in cadrul Tiriac Imobiliare.

Contextul economic a fost, de asemenea, luat in seama, potrivit comunicatului Tiriac Imobiliare. Intr-un moment cand piata stagneaza, companiile care beneficiaza de o strategie solida si de lichiditati pot fi motoare de dezvoltare pentru comunitatile in care isi desfasoara activitatea.

De curand, Tiriac Imobiliare a incheiat un contract de consultanta cu compania Tecton Consulting, reprezentata de Bjarne Virenfeldt, recunoscut pentru proiectele finalizate in ultimii 20 de ani.

“O companie credibila culege in aceasta perioada roadele relatiilor excelente dezvoltate cu partenerii de afaceri”, a spus Bjarne Virenfeldt, consultantul Tiriac Imobiliare.

Tiriac Imobiliare este un grup de 21 de companii, prezent pe piata locala din anul 1994 si care face parte din grupul Tiriac Holding. Ca dezvoltator in domeniul imobiliar si al constructiilor, Tiriac Imobiliare a debutat pe piata de profil din Romania odata cu infiintarea Fergus Construct International, prima firma imobiliara a grupului Tiriac Holding.

La ora actuala, Tiriac Imobiliare dezvolta mai multe proiecte de tip rezidential, comercial sau mixt, printre care Stejarii, Residenz – cartierul german, showroom-urile TiriacAuto (Piatra-Neamt si Suceava, care urmeaza sa fie finalizate in urmatoarele luni) sau mall-urile Civis Center din Brasov si Timisoara.

Pana in anul 2010, valoarea totala estimata a investitiilor Tiriac Imobiliare este de 900 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri