Dezvoltatorul belgian Liebrecht & wooD a deschis astazi Fashion House Outlet Centre, primul centru comercial de tip outlet din Romania, dupa ce a amanat deschiderea programata initial pentru 26 noiembrie.
“Din dorinta de a a le oferi clientilor din Romania experienta de shopping pe care marca Fashion House Outlet Centre o reprezinta in intrega Europa Occidentala, dezvoltatorul Liebrecht & Wood Romania, impreuna cu operatorul GVA Grimley Outlet Services, au decis amanarea deschiderii comerciale a Centrului, anuntata initial pentru saptamana trecuta”, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

Amplasat in cadrul West Park Militari, pe Autostrada A-1 la kilometrul 13, Fashion House Outlet Centre s-a deschis publicului astazi, la ora 10, programul sau fiind de luni pana sambata intre orele 10:00 – 21:00, precum si duminica, de la 10:00 la 20:00.

Printre chiriasii outlet-ului se numara adidas, Puma, Benetton, Replay, Mango, Stefanel, Levi’s, Samsonite, Kenvelo, BSB, Kiltec, Diverta, Dockers, Fornarina, Timberland Nautica, Quiksilver, Lee Cooper, Ecco, Steilmann, Camel Active, Leonardo, Bigotti, Cavaliere, Alb si Negru, Ipekyol, Benvenuti, Jolidon si Optiplaza.

Proiectul Fashion House Bucuresti a fost dezvoltat pornind de la modelul complexului din Varsovia, insa este mai mare decat acesta, suprafata planificata a fi construita depasind 28.000 mp. Investitia in centrul de outlet se ridica la aproximativ 65 milioane euro, agentii de inchiriere au fost companiile de consultanta Cushman & Wakefield si Jones Lang LaSalle, iar operatorul de management este GVA Grimley Outlet Services, companie pan-europeana ce ofera solutii complete de management pentru centre comerciale de tip outlet.

Dezvoltatorul Liebrecht & wooD este prezent in Romania din anul 2000, iar experienta sa anterioara ai include dezvoltarea a trei Centre Fashion House Outlet in Polonia – la Varsovia, Gdansk si Sosnowiec, langa Katowice. In cursul anului 2009, compania va deschide un Centru Outlet si la Sofia.

In Romania, belgienii au dezvoltat pana acum mai multe proiecte locale, printre care se numara Militari Shopping Centre, vandut in anul 2004 catre austriecii de la Meinl European Land Limited pentru 20 milioane de euro. Cel mai recent proiect al sau, corpurile de birouri Victoria Park, a fost de asemenea vandut la inceputul anului 2007 fondului austriac de investitii Immoeast, pentru aproximativ 60 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri