ProLogis,cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de distributie din lume, a inchiriat peste 9.300 de metri patrati in Bucuresti companiei Flamingo Group, una dintre cele mai mari companii de distributie si retail de electrocasnice si IT din Romania in cadrul ProLogis Park Bucharest A1.
ProLogis Park Bucharest A1 este situat langa autostrada A1, principala autostrada est-vest a Romaniei, la aproximativ 23 de kilometri vest de centrul Bucurestiului. Acesta este primul contract de inchiriere intre ProLogis si Flamingo, aducand nivelul de ocupare a parcului la 90% in 4 luni de la finalizare.

„Observam cresterea cererilor pentru spatiu modern de logistica din partea unor grupuri tot mai variate de clienti, pe masura ce tot mai multe companii decid sa-si externalizeze serviciile de aprovizionare”, a declarat Ben Bannatyne, ProLogis Managing Director pentru ECE.

ProLogis Park Bucharest A1 include, in prezent, patru cladiri finalizate insumand peste 108.200 de metri patrati de spatiu industrial. Printre clientii parcului se numara si Augsburg International Impex, Centrum Logistics, Geodis Calberson, Gefco, Kuehne+Nagel, cargo partner si Omega Transport & Logistics.

ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, cu operatiuni pe 136 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 40,8 miliarde de dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 51 milioane mp, in 2.898 proprietati, la 30 septembrie 2008. Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.500 de angajati in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri