Dezvoltatorul Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, va continua investitia in ansamblul Palas Iasi, avand asigurata finantarea integral, iar constructorii estimeaza ca, in prima parte a anului viitor, majoritatea obiectivelor proiectului de peste 250 milioane de euro vor fi finalizate.
Potrivit companiei, zona comerciala a proiectului, cu o suprafata desfasurata de aproximativ 57.000 mp, va fi finalizata si deschisa publicului in prima parte a anului viitor. Pana in prezent, Iulius Group a investit peste 3,5 milioane de euro in consolidarea zonei in care va fi construit Palas Iasi.

Palas Mall si Palas Shopping Street vor cuprinde in total 150 de magazine care vor gazdui branduri internationale in premiera in Romania, dar si branduri nationale, o zona de foodcourt cu specific international, cinematograf multiplex, restaurante si cafenele.

Reprezentantii companiei germane Assmann Beraten+Planen, care asigura managementul proiectului Palas, si-au propus ca, la inceputul anului viitor, sa finalizeze zona de entertainment, cea pietonala si parcul din cadrul ansamblului.

Royal Park va fi cel mai mare parc amenajat din estul Romaniei, cu o suprafata de aproximativ 50.000 mp si va cuprinde un patinoar, pista de role si skateboard, spatii de joaca pentru copii, fantani arteziene si amfiteatru in aer liber.

Tot in prima parte a anului 2010, cele doua cladiri de birouri clasa A din cadrul ansamblului Palas, Platinum si Rodium, vor fi complet finalizate, totalizand 13.500 m. Parcarea subterana, o investitie de peste 50 milioane de euro, va deveni functionala odata cu inaugurarea zonei comerciale si zonei de birouri clasa.

„In santier se va lucra in ritm sustinut astfel incat, pana in primul trimestru al anului viitor, la Palas sa devina functionale zona comerciala, cea de office, entertainment, parcarea subterana si parcul”, a declarat Joachim Jörger, managerul de proiect al ansamblului Palas si reprezentantul Assmann Beraten+Planen.

La sfarsitul anului trecut, Iulius Group a inaugurat showroom-ul Rezidential Palas, cu o suprafata desfasurata de 1.000 mp pe doua niveluri.


Ansamblu urbanistic Palas, amplasat in zona centrala a Iasiului, va necesita o investitie de peste 250 milioane de euro. Pentru dezvoltarea componentei de rezidential si comercial, proiectul Palas beneficiaza si de o finantare de 124,8 milioane de euro, acordata de UniCredit Tiriac Bank.

Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar compania mai detine in prezent alte trei mall-uri in Iasi, Timisoara si Cluj, avand in desfasurare si ansambluri rezidentiale in Timisoara si Iasi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri