Vile pe malul lacului, cu gradina, piscina si garaj, construite in cartiere botezate cu nume care te imbie la relaxare. Cam asa arata oferta de anul acesta de la Targul privat de vile din Bucuresti. Ofertele interesante vin de peste Ocean.

Marketing agresiv pentru structurile usoare

Anul acesta, constructorii isi "agata" cumparatorii cu vile construite in stil american, care sunt cu 30% mai ieftine decat cele din zidarie. Casa in stil american are o structura usoara din lemn, insa dupa realizarea finisajelor arata la fel ca vila din caramida portanta. ,Ambele sunt la fel de confortabile, difera doar pretul", explica reprezentantul uneia dintre firmele specializate in asemenea constructii. O vila cu structura din lemn costa in jur de 75.000 euro, la aceasta suma adaugandu-se terenul si utilitatile.

Paradisul costa sute de mii de euro

Toate constructiile prezentate la Targul de vile au un numitor comun - pretul ridicat. Clientul pe care il au in vedere expozantii este romanul peste medie, care nu are probleme in contractarea unui credit ipotecar. Daca cea mai ieftina casa costa in jur de 60.000 de euro, cea mai scumpa depaseste suma de 300.000 de euro. Spre exemplu, o vila de 160 de metri patrati, tip duplex, construita din caramida si dotata cu centrala termica, costa 105.000 euro, pretul incluzand TVA. Majoritatea vilelor au gradina si garaj.

Cartiere de vile in afara Capitalei

Spatiul locuibil mic din apartamentele de bloc, dar si aglomeratia urbana ii alunga pe tot mai multi din orase. Locuintele unifamiliale nu se mai construiesc in interiorul, ci in afara marilor localitati. Noile cartiere de vile precum American Village, Swan Lake Village, Gardenia Village, Paradisul Verde ori Reveria sunt situate in afara Capitalei, unele pe malurile unor lacuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri