Satui de viata intr-un oras din ce in ce mai poluat, brasovenii cauta zonele din imprejurimi. Firmele au prins ideea si construiesc zeci de vile moderne si cochete. Cumparatorii pot supraveghea lucrarile online.

Se construieste din greu in Brasov, dar mai ales in imprejurimile orasului. In citiva ani, in municipiu, dar si in localitatile mai mari din jurul orasului, vor aparea citeva zeci de cartiere rezidentiale cu vile elegante si apartamente de lux, cu structuri mari si moderne. Asta a facut ca terenurile de vinzare sa cam dispara din judet. Deja e foarte greu de gasit un metru de teren mai ieftin de 17 euro, fara utilitati si fara sanse prea rapide sa se aprobe constructiile. Pentru un metru de teren cu tot cu utilitati preturile pornesc de la 30 de euro si merg pina la 150 de euro, daca este vorba de zona Poiana Brasov.

140.000 de euro o vila

In cartierul Noua, aflat la marginea Brasovului, se afla in constructie un ansamblu rezidential de 66 de case. 24 de brasoveni au semnat deja contracte cu firma constructoare. Fiecare casa va avea cite 800-1.200 mp de teren aferent, dar pretul fiecarei vile cu totul incepe de la 140.000 de euro.

Viitorii locatari au la indemina un sistem inedit de supraveghere a lucrarilor si a muncitorilor. Ei trebuie sa intre pe un site de Internet cu o parola si se vor conecta la sistemul video de supraveghere. Clientii vor sti astfel la orice ora care e stadiul lucrarilor si daca se munceste sau nu pe santier.

Case de vacanta

La Bran se va construi pe 50.000 mp un cartier cu 50 de case de vacanta din lemn si zidarie, ce vor avea un teren aferent intre 600 si 700 mp. Complexul va avea o sala de sport, una de fitness, restaurant si un magazin, iar casele vor costa intre 50.000 si 70.000 de euro.

La Sacele urmeaza sa inceapa constructia unui cartier rezidential pe opt hectare, in Poiana Angelescu, constructorii propunindu-si sa nu depaseasca 100.000 de euro pentru fiecare dintre locuinte. In Predeal se va ridica un cartier de vile pe opt hectare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri