Web Content Services, operatorul portalului imobiliar MagazinulDeCase.ro, a investit circa 80.000 euro intr-un nou site, Ansambluri de Case, destinat proiectelor rezidentiale noi din Bucuresti si Ilfov.
“Modelul de monetizare al AnsambluriDeCase.ro se bazeaza pe sistemul de comisioane practicat in mod obisnuit de agentiile imobiliare. Acest sistem a derivat din interesul dezvoltatorilor de a controla si reduce in acelasi timp costurile de publicitate, fiind dispusi sa achite comisioane similare cu cele practicate de intermediarii imobiliari clasici”, au declarat reprezentantii portalului AnsamblurideCase.ro.

Lansarea portalului se face printr-o campanie online, in care sunt prezentate 47 de oferte in ansambluri rezidentiale din Bucuresti si din Ilfov, printre care Natura Residence, Vivando Unirii, Atlantis Residence, Serena, Corbeanca Forest, Eminescu View, Perla Nord, Delea Veche 24 si Lac de Nuferi.

Cea mai ieftina locuinta disponibila in campanie este o garsoniera de 40.000 euro (TVA inclus), cea mai scumpa fiind reprezentata de o casa in Corbeanca in valoare de 226.100 euro (TVA inclus).

Pana in prezent, pe site este prezentata oferta din 123 de ansambluri dintre care 81 sunt finalizate, 5 sunt in constructie, 15 amanate si 22 vandute.

Compania Web Content Services este controlata de Elena Anghel (50% din actiuni), Malos Matei (22%), Alexandru Dima (18%) si Paul Ghinea (10%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri