In prezent, in portofoliul companiei se afla o proprietate compusa din 30 apartamente, iar pentru 2010 Towers Group vrea sa incheie contracte cu un grup de clienti care vor preda apartamentele in primul trimestru al anului viitor.

„Pentru 2010, estimam o cifra de afaceri de 300.000 de euro. Investitia in dezvoltarea companiei a fost de circa 10.000 euro pentru studii specializate si aproximativ 50.000 euro pentru echipamente”, a declarat, pentru Wall-Street, Ortansa Dumitru (foto), managing partener al companiei Towers.

Serviciile oferite de companie se bazeaza pe parteneriate cu institutii precum ambasade, banci, firme de paza, case de avocatura, consultanti financiari, birouri de arhitectura, firme de design peisagistic, tehnicieni, firme de curatenie, companii specializate in mutari si relocari sau companii de intretinere piscina.

Anterior, Ortansa Dumitru a lucrat in cadrul departamentului de asset management al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox si in cadrul dezvoltatorului imobiliar Copper Beech.

Citeste si Managementul cladirilor, o piata care ar putea creste cu 40% in 2009.

Managementul cladirilor, o piata care ar putea creste cu 40% in 2009

Managementul cladirilor, o piata care ar putea creste cu 40% in 2009