Cele mai mici chirii pentru apartamentele noi din Bucuresti si Ilfov sunt in ansamblul Greenfield, unde chiria medie pentru o garsoniera este de 400 euro/luna, iar cele mai mari sunt in Monte Carlo Palace, unde un chirias poate plati 850 euro/luna pentru o garsoniera, arata o analiza a portalului imobiliar MagazinulDeCase.ro si Benevo.
Pentru apartamentele din cele 15 ansambluri rezidentiale noi analizate, valorile medii ale chiriilor sunt cuprinse intre 400 de euro si 2.600 de euro.

In cazul apartamentelor de doua camere, tot in imobilele din Greenfield, din zona padurii Baneasa, se inregistreaza chiria medie cea mai scazuta – 473 de euro. Cele mai scumpe locuinte de doua camere sunt in Baneasa Rezidential, valoarea medie a chiriei fiind de 1.600 de euro, arata analiza celor de la MagazinulDeCase.ro si Benevo, primul magazin de locuinte din Romania.

Pentru locuintele cu trei camere, minimul il au apartamentele de acest tip din ansamblul Cosmopolis, din Stefanestii de Jos– 530 de euro, iar maximul, imobilele din Baneasa Rezidential – 2.000 de euro.

In ceea ce priveste blocurile vechi, in intervalul octombrie-noiembrie, cea mai mare scadere a chiriilor a fost de 7%, pentru toate tipurile de imobile din Sectorul 4, iar cea mai mare crestere a fost de 6%, inregistrata pentru garsonierele din Sectorul 3, respectiv pentru apartamentele de doua camere din Sectorul 5.

“In luna noiembrie, pentru garsonierele din Sectorul 4 s-a inregistrat o chirie medie minima de 250 de euro. Cea mai mare chirie medie o au apartamentele de 3 camere din sectorul 1, respectiv 550 de euro”, se arata in analiza citata.

Top 10 cele mai mici chirii pentru locuintele noi

Proiect Zona Nr. de camere Chirie medie
Greenfield Pipera 1 400
Edenia Titan 1 420
Greenfield Pipera 2 473
Metropolis Bucurestii Noi 1 500
New Town Dristor 2 500
Citadella Titan 2 500
UK Ghencea 2 500
Cosmopolis Pipera Tunari 3 530
Rose Garden Colentina 2 530
Edenia Titan 2 560


Sursa: Magazinul De Case si Benevo






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri